Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson 5340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5340
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Massey Ferguson 5340 se regaseste chiar acum in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte piese de inalta calitate, si a sosit randul lui sa primeasca o recomandare.

Un pivot pentru tractor Massey Ferguson 5340 este fabricat de catre o echipa super experimentata, intr-un studio de productie tehnica de pe continentul nostru. Este lucrat cu atentie, dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, ce a demonstrat, in urma indelungatelor testari, ca rezista celor mai puternice socuri.

Fii sigur ca depozitul nostru este utilat cu cele mai moderne piese!
Depozitul nostru este intretinut cu pasiune si profesionalism si sustine muncitori din intreaga tara, in activitatea lor de productie. Noi suntem atat de atasati de clientii nostri, incat le-am inteles pe deplin nevoile si am introdus pentru acestia un serviciu gratuit de consultanta.
Cu alte cuvinte, agentii nostri sunt oricand la dispozitia ta, pentru a lamuri toate aspectele necunoscute sau pentru a te scoate din cele mai dificile situatii: defectiuni grave, imobilizari etc.

Poti avea incredere ca ai luat decizia potrivita, intrucat acest pivot tractor Massey Ferguson 5340 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Certificatul iti va fi predat, alaturi de factura, la primirea coletului.
Pentru a extinde mult mai mult sanatatea piesei tale, colaboreaza cu agentii nostri, tineti legatura la telefon sau la sediul nostru. Angajatii nostri iti pot sistematiza, in cativa pasi simpli, care este varianta cea mai corecta de intretinere a pieselor tale.

Daca vrei sa devii posesorul unui pivot tractor Massey Ferguson 5340 fa o comanda la telefon sau on-line, pe site-ul firmei. Noi vom trimite degraba coletul catre tine, oricare ar fi destinatia. Curierul nostru ar putea ajunge in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.
Daca iti doresti sa ridici comanda personal, vei putea gasi coletul tau direct in sediul nostru de pe langa Bucuresti. Ne pregatim sa te intampinam si sa raspundem intrebarilor tale, daca ai, referitoare la noile piese.

Poate ca te intrebi de ce recomandam intotdeauna ca montajul sa se efectueze la un atelier de specialitate.
O greseala cat de mica poate distruge piesa neasteptat de repede!
Un pivot, pentru a putea fi montat, necesita si atentie si multa experienta, dar si un mediu specific. El poate avea micile lui secrete, asa cum fiecare piesa de schimb ar putea avea particularitatile ei. El are si cateva indicatii de montaj din partea producatorului. Daca nu sunt respectate toate acestea, sansele ca noua ta piesa sa se strice cresc foarte mult.

O piesa montata corect, functioneaza intr-un mediu propice, asa cum a fost ea proiectata sa functioneze. Nu va avea niciun motiv sa se uzeze rapid, daca montajul a fost unul corect, iar intretinerea la fel.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: WEJ84FX3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura