Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 644081

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644081
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vrei sa aduci imbunatatiri utilajului tau, probabil ca vrei sa stii ca folosesti piese de calitate, ce sunt perfect compatibile cu modelul tau. Despre acest pivot punte Carraro 644081 avem numai lucruri bune de zis, este o piesa extrem de uzuala si face parte din categoria celor de transmisie.

Atunci cand acest pivot pentru punte Carraro 644081 a fost fabricat, s-a folosit un metal de inalta calitate, tratat termic si testat o perioada indelungata. Promite sa fie un element extrem de durabil, care sa reziste la socuri puternice, iar sansele ca el sa se rupa sunt aproape inexistente.

Depozitul nostru cuprinde piese de cea mai buna calitate si sustine muncitorii din intreaga tara.
Ne bucuram sa putem sustine cu energie evolutia clientilor nostri!
Echipa noastra a implementat un serviciu gratuit de consultanta pentru toti clientii. Practic, oricand ai nevoie de o informatie sau treci prin defectiuni grave, vorbeste cu noi si venim catre tine!

Daca vrei sa stii cu adevarat daca ai luat cea mai buna decizie, nu ezita sa vorbesti cu agentii nostri. Ei iti vor povesti despre garantie (in acest caz garantia este pe o perioada de 6 luni) si cum poti sa beneficiezi de un serviciu complet.
Ei te vor ajuta sa rezolvi orice nemultumire si, in plus, te vor invata sa intretii corect piesa de schimb, pentru a extinde durata ei de functiune.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot punte Carraro 644081, plaseaza comanda ta catre agentii nostrii, la telefon, sau on-line, pe site-ul firmei. Formatiunile de livrare vor incepe imediat ce comanda ta a fost plasata, iar coletul va putea ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Ai putea ridica si personal produsul tau, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti. In acest caz iti uram bun venit, ne bucuram de vizita si am putea schimba cateva cuvinte despre cum sa iti intretii mai bine piesa de schimb.

Montajul este un capitol la fel de important ca piesa in sine. Este urmatorul pas pe care il facem in procesul de mentenanta al piesei. Daca respecti recomandarea de a expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate, ai toate sansele sa beneficiezi de un montaj corect. Mana unui profesionist cu experienta va respecta toate indicatiile producatorului, iar tu vei fi fericitul apartinator al unei piese functionale mai mult timp.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 2NYJVRAX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura