Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 150187

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 150187
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai hotarat sa investesti putin in imbunatatirea utilajului tau, afla ca tocmai ai gasit cel mai bun suport tehnic pentru asta! Pentru un echilibru perfect si o sustinere in siguranta a utilajului tau, ia in considerare acest pivot punte Carraro 150187. Piesa este super bine cotata pe piata de gen si se bucura de vanzari masive si de o distribuire in toata tara.

Nu e de mirare ca acest pivot pentru punte Carraro 150187 a primit recomandari atat de bune, piesa fiind fabricata intr-un laborator extrem de dezvoltat. Produsa dintr-un metal de inalta calitate, cu tratamente termice si fiind indelung testata pentru siguranta utilizatorilor, piesa poate deveni un partener de lung parcurs in activitatea ta de productie.
Nu uita ca noi sustinem agricultura si industria constructiilor si suntem perfect de acord ca forta de munca trebuie compensata cu forta utilajelor.

Am invatat sa ne atasam de clientii nostri si am facut acest lucru prin comunicare. De-a lungul timpului, intelegand nevoile lor, ne-am dorit sa le venim in intampinare cu un serviciu gratuit de consultanta. Extrem de util pentru tine, daca ar fi sa ne gandim ca informatia costa, mai ales daca este luata de la un cadru de specialitate.

Cu alte cuvinte, orice problema ai avea, apeleaza la agentii nostri. Vei ajunge sa iti cunosti utilajul mult mai bine, vei descoperi particularitatile lui si vei invata cateva trucuri despre cum sa investesti in mentenanta lui, fara eforturi financiare.
Daca vei intampina defectiuni mai grave sau daca utilajul tau va ramane imobilizat in cel mai nepotrivit moment, nu uita ca suntem dispusi sa trimitem la tine o echipa de profesionisti, gata sa te scoata din aceasta situatie.

Atata vreme cat se afla in depozitul nostru, orice piesa primeste recomandarea ca este o piesa de calitate, durabila si eficienta. In acest caz, un pivot punte Carraro 150187 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, insa aceasta este doar o mica parte din cat se poate extinde viata lui.
Cere angajatilor nostri toate detaliile despre cum ai putea sa ajuti la intretinerea noului element de pe utilajul tau.

Daca vrei sa fii posesorul unui pivot punte Carraro 150187, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, prin telefon sau direct din site-ul nostru. Noi inaintam demersurile pentru o livrare rapida, iar atat cat tine numai de noi, coletul tau poate ajunge in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, in orice zona din tara.
Produsele tale pot fi disponibile si direct in sediul nostru, pentru ca tu sa le poti ridica personal, daca iti doresti sa ne vizitezi.

Montajul unui pivot punte Carraro 150187 se va face exclusiv intr-un service de specialitate. Este singura metoda pe care o recomandam, intr-o generatie in care dezvoltarea tehnica si tehnologica evolueaza galopant. Sunt atatea recomandari si particularitati pentru fiecare piesa in parte, incat numai un mecanic cu experienta ar putea sa asigure un montaj corect.

La ce te ajuta?
Un montaj corect iti va aduce numai beneficii. Este prima investitie pe care o faci in intretinerea piesei de schimb si, de asemenea, cea mai importanta dintre ele. Piesa astfel montata isi va extinde durata de viata, fiindca i-au fost respectate toate indicatiile producatorului, iar ea va functiona intr-un mediu optim.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produselor: UXN783H2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura