Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Faresin 613063201

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Faresin 613063201
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina unui produs atat de necesar in industria de gen. Acest pivot Faresin 613063201 este unul extrem de rezistent si fiabil, una dintre acele piese de transmisie extrem de uzuale, care se bucura de un trafic intens din depozitele noastre catre cei mai multi clienti.

Model original Carraro, acest pivot Faresin 613063201 este lucrat cu atentie, intr-unul dintre acele laboratoare tehnice, unde zeci de maini cu experienta creeaza noi si noi variante de piese pentru a usura munca in agricultura si constructii.
Una dintre piesele de rezistenta din aceasta categorie, acest pivot Faresin 613063201 este facut dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, si contribuie la un echilibru perfect al utilajului tau si la o sustinere cat mai sigura.

Acest produs, up to date, detine o garantie de 6 luni, pentru acele nesuferite defecte din fabrica.
Este cat se poate de evident ca un pivot poate avea o viata cat mai lunga daca vei investi mai mult in procesul de mentenanta al utilajului si vei avea grija, de la montaj la rutina zilnica.
Daca nu stii exact care sunt pasii de urmat, vorbeste cu agentii nostri si informeaza-te corect despre cum functioneaza modelul tau, care sunt nevoile lui si cum poti lucra mai bine cu el.

Produsele noastre se comanda direct de pe site sau la telefon. Le trimitem cat mai repede, iar ele vor ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare.
Daca esti intr-o situatie neplacuta cu utilajul tau, ai vreo defectiune mai grava sau esti chiar imobilizat pe teren, vorbeste degraba cu noi si vom trimite la tine o echipa de profesionisti pentru a primi asistenta tehnica la fata locului.

Noi ne sfatuim toti clientii sa monteze piesele de schimb in atelierele de specialitate, unde se gasesc profesionisti, mecanici cu experienta, care cunosc toate particularitatile modelelelor si chiar ale pieselor in sine.
Un montaj corect poate sa extinda durata de viata a unui element, mai mult decat ai fi crezut. O piesa de calitate, dar care nu a fost montata corect, se va uza prematur si vei fi nevoit sa o schimbi in scurt timp.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: ZVAGY7O9-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura