Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Faresin 614505001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Faresin 614505001
Cod produs
6GR1HJB5-M-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje vei gasi solutia perfecta ca sa iesi din impas. Esti la un click distanta de mii de piese de schimb calitative, comercializate la cel mai bun pret de pe piata. Nu iti face probleme! Noi nu facem rabat de calitate, desi preturile noastre sunt extrem de accesibile. Orice componenta de pe site poate fi obtinuta de indata ce te-ai hotarat. Si pentru ca vrem sa iti facem treaba si mai usoara, uite recomandarea noastra: un simering Faresin 614505001 nou-nout.

Deoarece stim cat de importanta este fiecare clipa, pe rafturile noastre vei gasi piesele gata de plecare. De indata ce ne-ai contactat, colegii nostri din depozit vor trece la treaba. Pachetul va ajunge la usa ta, oriunde ai nevoie in Romania, prin serviciile de curierat rapid. Fie ca te afli la locul de munca sau in atelierul de acasa, piesa va ajunge la tine cat mai repede cu putinta.

Alege cu incredere acest simering Faresin 614505001 - este un produs nou, de nadejde, pe care il gasesti aici la un pret foarte avantajos. Cere oferta si convinge-te personal!
Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, avand ca sarcina sa nu curga uleiul. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Cand colaborezi cu cei mai buni, ai parte de cele mai bune servicii!
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru utilajul tau sau de montajul lor.

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering Faresin 614505001 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai acest simering Faresin 614505001 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Apeleaza la noi daca vrei sa ai parte de un montaj exceptional. Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici experimentati si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Ei iti pot monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Vei avea certitudinea ca vehiculul tau functioneaza optim si ca piesele de schimb comandate nu vor trebui inlocuite prea curand. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de noi vei obtine de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: 6GR1HJB5-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura