Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Faresin 614448501

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Faresin 614448501
Cod produs
65K2Y7SX-M-BT
Out Of stock
Descriere
Livrare rapida prin curier, suport tehnic dedicat, un pret extrem de accesibil si fiabilitate de rang european. Nu, nu este o enumeratie intamplatoare, ci acestea sunt avantajele colaborarii cu noi! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede cu usurinta. Daca alegi sa faci afaceri cu noi, vei avea in permanenta un utilaj impecabil si vei obtine cele mai bune rezultate la munca, indiferent de conditiile meteo sau de natura profesiei tale. Lucrezi pe santier? Perfect! Esti un agricultor determinat sa isi dezvolte afacerea? Noi vom fi un partener de nadejde! Vezi? Cand lucrezi cu profesionisti, ai sanse sa cresti din punct de vedere personal si profesional. Poti achizitiona un astfel de simering planetara Faresin 614448501 si multe alte componente direct de pe site-ul nostru!

Tu ne contactezi, ne spui ce tip de vehicul detii si care este problema cu care ai de-a face, iar noi ne mobilizam pe loc! Vom pune laolalta un plan foarte bun de actiune, pentru ca tu sa ai componentele cautate la usa ta numaidecat, iar utilajul tau sa functioneze din nou asa cum o facea altadata! Ai nevoie si de un montaj executat ca la carte? Nu e nicio problema, noi cunoastem mecanici avizati din toata tara.

De ce ar trebui sa plasezi o comanda pentru acest simering planetara Faresin 614448501 aici? Deoarece vei obtine un produs de calitate superioara, iar pretul sau avantajos il recomanda drept alegerea perfecta!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul rentabil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Daca ai intrebari legate de produsele sau serviciile firmei, personalul nostru calificat este la dispozitia ta.
Inainte de a finaliza orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre tehnicienii firmei. Iti oferim consultanta gratuita la alegerea pieselor noi. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa un simering planetara Faresin 614448501 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Esti in criza de timp? Nu e nicio problema. Plaseaza aici comanda ta si iti livram acest simering planetara Faresin 614448501 rapid: prin curier, oriunde in Romania! Metoda de plata este ramburs, iar la primire poti deschide pachetul pentru a te asigura ca totul este asa cum te asteptai. Optional, poti ridica acest produs personal, chiar de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam cu drag, de luni pana vineri!

Cauti un mecanic priceput? Noi avem solutia de care ai nevoie! Iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta produsele comandate sau efectua diverse reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un vehicul care ruleaza excelent. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este alcatuit din cauciuc nitril butadin (NBR), un material rezistent la uzura si coroziune. Are aceste dimensiuni:
- 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este 65K2Y7SX-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura