Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 641901
Cod produs
H6QJGR39-B-AC
Out Of stock
Descriere
Daca ai visat ca nu gasesti capul de bara de care utilajul tau are nevoie, sa stii ca este timpul sa ne contactezi! Vrem sa te linistim, pentru ca nu are rost sa fii ingrijorat! Avem piesele de schimb de care utilajele tau au nevoie! Sunt in depozitul nostru… alaturi de acest cap de bara complet punte Carraro 641901 - un produs de cea mai buna calitate, original Carraro.

Ai nevoie si de servicii tehnice pentru utilajul tau? Vorbeste cu noi pentru a gasi solutia adecvata situatiei cu care te confrunti.

Cap de bara complet punte Carraro 641901 - un produs realizat dintr-un material rezistent!
Componenta face posibila conectarea intre fuzeta si cilindrul de directie, pentru a realiza miscarea de virare a rotilor. Piesele de calitate indoielnica sunt afectate de uzura dupa un timp scurt de folosire, in principal articulatiile bieletei sau capatul de bara. In plus, daca patrund impuritati urmare deteriorarii mansonului de cauciuc, se uzeaza prematur articulatia sferica.

Tu insa nu iti face griji, acest cap de bara original Carraro este fabricat dintr-un metal special tratat, pentru a rezista indelungat uzurii si factorilor externi.

Nu stii sa identifici care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Intreaba-ne!

Inainte de a plasa comanda, in situatia in care nu esti sigur daca acesta este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, poti beneficia de consiliere tehnica.

Ce trebuie sa faci? 1. Ii contactezi telefonic pe colegii nostri de la departamentul de Identificari. 2. Le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. 3. Ei iti ofera suport pentru a identifica in mod corect piesa de schimb. Daca este necesar, au si schite pe care ti le pun la dispozitie!

Si, da, acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne cu incredere.

Acest cap de bara complet pentru punte Carraro 641901 are o garantie pentru defectiunile din fabricatie de 6 luni de la data cumpararii.

Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Fie ca este urgent, fie ca inca… nu arde, noi ne miscam foarte repede! Astfel, piesele noastre de schimb ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Contacteaza-ne si piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie ajung la tine foarte repedeee!

De asemenea, daca preferi, poti sa completezi o cerere pe site!

Anvelopele utilajului tau pot suferi daune inainte de termen, in situatia in care unghiul de fuga al rotilor este reglat incorect, cauzand si o directie imprecisa, facand vehiculul greu de manevrat. Prinderea capatului de bara trebuie sa fie fixa si urechea de prindere a fuzetei sa fie intr-o conditie buna. Uzura excesiva a doar uneia dintre parti poate cauza retezarea partii filetate a capatului de bara. Acesta este un tip de dauna pe care garantia nu-l acopera. Pentru a evita o situatie neplacuta, contacteaza personal calificat.

Mecanicii nostri parteneri te pot asista cu cele mai calitative servicii tehnice, indiferent de regiunea in care locuiesti. Suna-ne la numerele afisate pentru mai multe informatii.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura