Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 133075

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133075
Cod produs
MNHE97YZ-B-AC
Out Of stock
Descriere
Componentele originale si calitative vor asigura o exploatare de durata a vehiculului tau de constructii sau agricol. Daca esti in cautarea unor piese rezistente, verifica oferta noastra. Vei gasi cu siguranta piesele dorite la preturi foarte mici. Acest cap de bara complet punte Carraro 133075 il gasesti in depozitul nostru. Este un produs care are o rezistenta aparte, fiind fabricat de catre cei de la Carraro, companie cu traditie in domeniul pieselor de schimb.

Cap de bara complet punte Carraro 133075 - o piesa de cea mai buna calitate!
Capul de bara conecteaza fuzeta cu cilindrul de directie, pentru realizarea miscarii de virare a rotilor. Acesta este conceput dintr-un metal tratat, ceea ce ii confera o rezistenta sporita impotriva uzurii si a factorilor externi. Exista posibilitatea ca articulatia sferica sa se uzeze prematur, din cauza impuritatilor. Alte simptome ale defectiunii pot fi uzura la nivelul articulatiilor bieletei sau al capatului de bara.

Pentru a beneficia de o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche, stanga si dreapta simultan, cu piese de calitate.

Acest cap de bara complet punte Carraro 133075 - produs original Carraro - se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca are rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Intreaba-ne! Consultanta noastra este gratuita!
Daca nu esti sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau, inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita. Aceasta este oferita de colegii nostri de la departamentul de Identificari.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi telefonic si le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Adreseaza-le cu incredere intrebarile tale!

Cap de bara complet pentru punte Carraro 133075 are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabricatie.
Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pentru ca stim cat de multa nevoie are utilajul tau de piesele de schimb cumparate, livrarea se face rapid si eficient. Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Piesa se infileteaza simplu. Anvelopele utilajului tau pot suferi daune inainte de termen in situatia in care unghiul de fuga al rotilor nu se regleaza corect. In plus, daca acesta este realizat incorect, poate determina o directie imprecisa a virarii. Montajul poate fi realizat eficient daca urechea de prindere si capatul de prindere sunt in stare buna. Neindeplinirea uneia dintre conditii poate duce la retezarea partii filetante a capatului de bara, cauzand o avarie neacoperita de garantie.

Pentru a evita aceste incidente, apeleaza la mecanicii nostri parteneri. Oferim servicii tehnice de calitate direct la punctul de lucru al utilajului tau. Contacteaza-ne pentru informatii.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura