Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 635603

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 635603
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie sa-ti reechilibrezi utilajul si sa imbunatatesti sistemul de transmisie, ai ajuns unde trebuie! Ai putea incepe cu un pivot punte Carraro 635603 - o piesa uzuala foarte cautata de catre clientii nostri, cu recomandari excelente si review-uri deosebite.

Un pivot pentru punte Carraro 635603 asigura sustinerea greutatii utilajului, echilibru si o virare eficienta. Este lucrat cu atentie, dintr-un metal de inalta calitate, cu tratament termic. Piesa originala Carraro este foarte fiabila, are o multime de aplicatii, este foarte rezistenta la socuri si tensiuni si are un pret foarte bun.

Ai grija de utilajul tau!
Socurile puternice sau supraincarcarea utilajului pot avea efecte destul de grave, cum ar fi ruperea pivotului. Un moment ca asta nu ar trebui sa se intample niciodata. Si chiar ar fi posibil, respectand cativa pasi pentru mentenanta noilor piese achizitionate si a utilajului ca atare.

Ia legatura cu noi si afla gratuit cum sa iti sustii activitatea!
Pasiunea noastra din ultimii ani este sa ne sustinem clientii in afacerile lor si sa le asiguram bunul mers al utilajelor, fara de care activitatea s-ar intrerupe, iar productivitatea ar scadea.

Te poti baza pe noi in continuare. Clientii nostri primesc gratuit consultanta. La asta ne pricepem cel mai bine, sa stam de vorba despre problemele pe care le intampini la utilajul tau si sa gasim solutii pentru ele. Cauta-ne cu incredere, vei descoperi ca avem niste agenti instruiti sa te ajute.

Noua ne plac piesele de calitate. Pentru a-i ajuta cu adevarat pe clienti, am considerat ca trebuie sa le oferim elemente moderne si rezistente. Un pivot punte Carraro 635603 are o garantie de 6 luni si acopera neplacutele defecte din fabrica, de care ne ferim toti.

Primul lucru la care te gandesti cand cumperi o piesa noua este ca ea ar putea fi salvarea ta pe moment. Cat se poate de normal, insa nu uita cat de important este sa respecti cativa pasi pentru intretinerea ei. Fiecare mic pas facut pentru mentenanta utilajului poate prelungi viata lui si poate creste productivitatea afacerii tale.

Poti comanda produsele noastre la telefon sau direct din site. Noi ti le trimitem prin curier, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs. Daca iti face placere sau e mai comod pentru tine, poti ridica produsele chiar tu insuti, de la sediul nostru.
Profita de aceasta placuta vizita si vorbeste cu angajatii nostri despre piesele tale si ce ai putea face pentru o cat mai buna intretinere a lor.

Noi recomandam clientilor nostri sa monteze piesele de schimb numai in ateliere de specialitate.
Treaba asta cu pivotul nu e de gluma si cere mana unui profesionist cu experienta. Este nevoie de o presa pentru bucsa pivotului, apoi pivotul se monteaza pe fuzeta cu mare atentie, pentru ca pozitia acesteia fata de carcasa puntii sa nu solicite planetara in timpul montajului…. Ar fi bine ca, odata cu inlocuirea pivotilor, sa fie gresata bine zona dintre pivot si bucsa….
O piesa de calitate are nevoie de un montaj perfect, pentru ca ea sa reziste timp indelungat. Altfel, vei fi nevoit sa o schimb din nou, intr-un timp destul de scurt.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 2GKX7MJQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura