Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Out Of stock
Descriere
Ne bucuram sa aducem in discutie una dintre cele mai bine vandute piese din depozitul nostru, pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2. Asa cum v-am obisnuit, stocul nostru este aprovizionat cu piese de calitate, up to date, lucrate cu atentie, pentru a veni in folosul muncitorilor si a le sustine munca de teren.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 este recomandata de toti producatorii, dar si de catre numerosi clienti, ca fiind extrem de rezistenta, sanatatea ei prelungindu-se chiar si dupa socuri puternice. Daca ai simtit ca instalatia de alimentare ar trebuit imbunatatita, pentru a aduce un plus de putere motorului, vorbeste cu agentii nostri si sfatuieste-te impreuna cu ei despre ce ai putea face.

Ne dorim sa ii sustinem pe clientii nostri, iar ei sa simta ca pot apela oricand la un serviciu tehnic, disponibil sa le usureze munca.
Pompa de combustibil este acum in stocul nostru si poate fi comandata imediat, telefonic sau din site-ul nostru.

Produsele noastre pot fi cumparate cu mare incredere, intrucat ele dispun de o garantie pe o perioada de 12 luni. Daca te ingrijoreaza neplacutele defecte ce pot surveni din fabrica, atunci poti sa cumperi relaxat, deoarece ele sunt acoperite cu aceasta garantie.

Insa buna functionare a unei piese de schimb pe o durata cat mai lunga nu este conditionata doar de calitatile ei din fabrica. Sunt o multime de factori care pot agresa elementele utilajului sau, dimpotriva, care pot ajuta la intretinerea lor cat mai mult timp. Daca vrei sa afli mai multe trucuri despre cum se intretine corect utilajul, ia legatura cu agentii nostri - ei sunt dispusi sa te ajute.

Pentru a comanda produsele noastre trebuie doar sa ne suni sau sa comanzi, direct de pe site-ul nostru. Noi le vom trimite printr-un serviciu de curierat, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara.
De asemenea, ai posibilitatea de a ridica personal produsele tale, de la sediul nostru din Jilava. Poate parea departe, insa poti ajunge la noi in 26 de minute, din centrul orasului.

Daca esti imobilizat pe teren, iar utilajul tau prezinta defectiuni grave, cere-ne ajutorul. Vom trimite un profesionist care sa te ajute sa iesi din aceasta situatie neprevazuta. Ne dorim sa revii la lucru atat de curand incat sa nu fie nevoie sa pierzi timp si, implicit, bani.

Montajul unei piese pe utilajul tau ar putea deveni o aventura daca nu apelezi la un service. In loc sa improvizezi, mai bine lasa totul in seama unui atelier de specialitate. Mainile unui mecanic cu experienta pot fi atat de magice, incat piesa de schimb poate sa reziste mai mult timp decat te-ai fi asteptat. Montajul unei pompe de combustibil este la fel de important ca pompa in sine si poate ajuta la intretinerea instalatiei de alimentare mai mult timp.

Stim cat de putine informatii tehnice se gasesc in industria agriculturii si in cea a constructiilor. Asadar, clientii nostri beneficiaza acum de un serviciu gratuit de mentenanta a utilajelor.
Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu angajatii nostri si sa le ceri toate detaliile. Rezultatul ar putea fi excelent pentru tine, iar puterea de productie a afacerii tale ar putea creste.

Specificatii tehnice:
Debit: 140 litri/ora

Codul produsului: JN3QML9E-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura