Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 422F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422F2
Out Of stock
Descriere
Cei mai rapizi muncitori, care au tot timpul un loc de munca si care aduc cele mai bune rezultate intr-o afacere, stiu foarte bine cat de mult cantareste puterea de munca a unui utilaj. Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Caterpillar 422F2 exact asta sustine si anume, puterea de munca a utilajului, prin buna intretinere a instalatiei de alimentare.

Orice utilaj are nevoie, din cand in cand, de imbunatatiri, asa ca nu putem sa evitam sub nicio forma sistemul de alimentare al motorului. Daca vrei o piesa cu viata lunga, pompa alimentare Caterpillar 422F2 este cea mai buna alegere.

Cere o oferta! Moderna, lucrata cu atentie si refacuta dupa noile standarde europene, pompa de alimentare Caterpillar 422F2 este o piesa fiabila si s-a dovedit a fi extrem de rezistenta la socuri si tensiuni.

Pompa de combustibil este elementara in palmaresul unui depozit de specialitate, asa ca o vei regasi oricand pe stocul nostru, pregatita de comanda.
Poti comanda cu incredere pompa de combustibil, intrucat produsul are o garantie de 12 luni pentru neplacutele defecte din fabrica.

De-a lungul experientei noastre, am descoperit ca atitudinea pozitiva fata de utilaj si intretinerea lui temeinica pot fi uimitoare. Practic, toti pasii pe care ii urmezi in ingrijirea pieselor pot prelungi viata lor, iar utilajul va functiona intotdeauna la puterea lui maxima. Asadar, pentru niste piese functionale cat mai mult timp, ia legatura cu angajatii nostri. Ei iti vor destainui cateva trucuri de ingrijire ale acestora.

Comenzile se pot face foarte usor in site-ul nostru, le poate face oricine. De asemenea, daca preferi asa, poti comanda telefonic. Livrarea se face printr-o firma de curierat, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara.
Daca insa vrei sa ridici coletul personal, excelent! Te asteptam la sediul nostru sa ne cunoastem si sa povestim despre produsele tale.

Cand vine vorba de montaj, mare atentie! Montajul este cel putin la fel de important ca piesa in sine. Fiecare piesa de schimb are povestea ei, micile ei secrete sau micile ei trucuri necunoscute in lume. Numai un profesionist cu experienta poate fi in masura sa faca un montaj perfect. Daca piesa va fi montata conform specificatiilor producatorului, atunci sansele ei de a se uza prematur scad considerabil.

Nu uita sa profiti de serviciul gratuit de mentenanta pe care il oferim clientilor nostri. Vei vedea ca un sfat bun este excelent pentru sanatatea pe termen lung a utilajului tau.

Specificatii tehnice:
Debit: 140 litri/ora

Codul produsului: 8PV2K56O-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura