Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar CD-54

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CD-54
Cod produs
8JFTED6A-A-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa electrica de alimentare este unul dintre cele mai importante elemente din instalatia utilajului tau, asadar, daca oferi o atentie deosebita deciziei de a cumpara aceasta piesa, felicitari! Pompa de alimentare Caterpillar CD-54 este nu numai o alegere inspirata, ci o adevarata investitie pe termen lung, ce poate contribui la mentenanta utilajului, atat de importanta.

Rezistenta, fiabila si deosebita ca design, aceasta pompa electrica de alimentare cilindru compactor Caterpillar CD-54 este varianta recomandata de majoritatea clientilor experimentati, ce au incarcat review-uri bune si recenzii detaliate, prezentand avantajele acestei piese.

Plaseaza o comanda! Pompa de alimentare Caterpillar CD-54 se gaseste chiar acum pe stocul nostru si poate fi oricand a ta!

Aceasta pompa de alimentare Caterpillar CD-54 se va dovedi pe deplin profitabila, cu o garantie de 12 luni, pentru eventuale defecte din fabrica.

Cumpara cu incredere acest produs si remediaza cat mai curand problemele tehnice, pentru a relua activitatea de munca, cu forte proaspete.
Nu uita si de ingrijirea pe termen lung a utilajului tau, cu toate elementele lui. Cu o mica instruire gratuita din partea colegilor nostri, ai putea investi pe termen lung in sanatatea si forta motorului tau.

Daca te-ai hotarat sa cumperi pompa de alimentare, o poti comanda din site-ul nostru sau rezervand direct la telefon.
Coletele noastre ajung oriunde in tara, in aproximativ 24 de ore, iar plata se face ramburs. Poti, de asemenea, sa ridici coletul personal, de la sediul nostru.

Clientii nostrii sunt fericitii posesori ai unui serviciu gratuit de mentenanta si, profitand de el, utilajele lor au o viata mai lunga si functioneaza la capacitate maxima pe teren. Daca nu stii ce sa faci pentru intretinerea utilajului tau, apeleaza cu incredere la angajatii nostri si informeaza-te temeinic asupra obiceiurilor care, in timp, degradeaza piese atat de importante in instalatiile motorului tau.

Oricare ar fi situatia ta, vrem sa te ajutam ca problemele tale sa fie rezolvate imediat, iar activitatea sa fie neintrerupta.

Specificatii tehnice

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura