Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 313

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 312, Caterpillar 313D2
Out Of stock
Descriere
Esti ingrijorat de uzura instalatiilor utilajului tau?

Probabil ai aflat ca ar fi cazul sa schimbi niste elemente vechi si uzate, pentru a nu ramane imobilizat pe teren, in plina zi de munca. In acest caz, pompa electrica de alimentare excavator Caterpillar 313 este o alegere foarte buna pentru tine si pentru utilajul tau.

Cere o oferta! Pompa de alimentare Caterpillar 313 este una fiabila, fiind compatibila si cu modelul Caterpillar 313D2.

In primul rand, este extrem de profitabila, facand o comparatie cu alte piese de gen de pe piata. In al doilea rand, este o piesa de calitate, durabila, up to date si rezistenta socurilor de orice fel. Cumpara si tu aceasta pompa de alimentare si te convingi!

Daca te-ai hotarat sa cumperi piesa, vei primi un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, ce va acoperi orice defectiune din fabrica.

Pe de alta parte, pentru o buna utilizare a pieselor utilajului, contribuind la intretinerea lui pe termen lung, ia legatura cu colegii nostri si afla tot ce ai putea face in acest sens. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul de mentenanta gratuit, oricand, indiferent care a fost produsul cumparat sau ce probleme a intampinat.

Toate produsele noastre pot fi comandate direct din site sau rezervate telefonic. Pe de alta parte, pentru ca fiecare client reprezinta un caz particuar, poti primi oricand o oferta personalizata.
Livrarea se face in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, chiar daca esti departe de noi. De asemenea, poti ridica chiar tu coletul, din sediul nostru.

Dupa achizitionarea pompei de combustibil, ai grija la montaj. Noi directionam intotdeauna clientii nostri catre atelierele de specialitate si ii sfatuim sa evite alte metode, pentru a nu pierde timp, dar si pentru a evita anumite greseli.

Practic, facand un montaj corect, conform specificatiilor producatorului, eviti uzura precoce a pieselor si poti avea incredere ca utilajul tau functioneaza corect, in mod constant.

Daca nu stii unde sa te duci sau poate chiar ai nevoie de ajutor, vorbeste cu noi! Suntem dispusi sa trimitem un mecanic acolo unde te afli. Colaboram cu specialisti ce raspund cu promptitudine cerintelor noastre.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora

Cod produs: XLMP6WSK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura