Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 467-7011 4677011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 467-7011 4677011
Out Of stock
Descriere
Daca ai o urgenta cu utilajul tau sau pur si simplu vrei sa investesti in sanatatea instalatiei pe termen lung, pompa electrica de alimentare Caterpillar 467-7011 este o varianta excelenta pentru tine.

Construita sa reziste socurilor, aceasta varianta up to date a pieselor de gen a fost lucrata de specialisti din UE si distribuita la un pret accesibil, pentru a beneficia de ea toate utilajele de pe teren.

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 467-7011 4677011 poate fi comandata cu incredere de pe site-ul nostru, cu promisiunea ca o vei primi in cel mai scurt timp.

Pompa de combustibil este o piesa de calitate, iti faci treaba cu ea si te poti baza pe certificatul sau de garantie, o perioada de 12 luni, pentru orice defectiune din fabrica.

In plus, pentru o utilizare corecta si o intretinere eficienta, ia legatura cu agentii nostri. Te ajutam ca utilajul tau sa ramana functional pe tot parcursul sezonului tau de munca. Stim foarte bine ce inseamna pentru tine o imobilizare din motive tehnice.

Comanda produsul de pe site-ul nostru sau fa o rezervare telefonica. El poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona te afli. Sau, daca este mai comod pentru tine asa, poti ridica produsul direct din sediul nostru. Cu acesta ocazie, poti cunoaste o mica parte a echipei ACN Piese Utilaje, disponibila sa raspunda intrebarilor tale.

Noi recomandam un montaj intr-un atelier de specialitate, fara greseli rezultate din improvizatii. Un montaj de calitate si cateva sfaturi de la mecanicul specialist sunt bine venite pentru tine. Astfel investesti pe termen lung in sanatatea instalatiei si in bunul mers al afacerii tale.

ACN Piese Utilaje are un serviciu de mentenanta gratuit pentru tine. Nu uita sa ceri ajutorul colegilor nostri, indiferent care ar fi problema tehnica si indiferent in ce colt al tarii te afli. Ai curaj sa ne chemi pentru a te ajuta sa rezolvi o situatie neplacuta.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora

Cod produs: G7VZL3H0-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura