Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 270-6992 2706992

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 270-6992 2706992
Out Of stock
Descriere
O pompa electrica de alimentare este un element de baza, fara de care utilajul tau nu se poate alimenta, in parametri optimi, cu combustibil.
Pompa de alimentare Caterpillar 270-6992 2706992 este o productie alternativa de succes, compatibila cu o intreaga serie de utilaje. Detine o structura de siguranta, menita sa protejeze instalatia de socuri si vibratii puternice.

Cere acum o oferta si maine o poti monta!
Pompa electrica de alimentare Caterpillar 270-6992 270699 este recunoscuta ca fiind o piesa rezistenta, de lung parcurs, care se diferentiaza prin design-ul ei unic.
Poate fi comandata cu incredere, este excelenta in intretinerea utilajului si a instalatiei de alimentare si a primit cele mai bune review-uri din partea constructorilor.
Suntem aici si te ajutam cu toate detaliile necesare, absolut gratuit!

Poti cumpara, fara ezitari, aceasta pompa electrica. Pentru a te simti in siguranta si pentru a avea o  activitate neintrerupta a utilajului tau, pompa de alimentare Caterpillar 270-6992 2706992 are o garantie de 12 luni.
Intra in legatura cu echipa noastra de vanzari si cere toate detaliile referitoare la comanda ta, iar pentru siguranta garantiei pastreaza bonul fiscal.

Nu conteaza in ce regiune a tarii te afli, noi ne grabim sa ajungem la tine. Plaseaza comanda ta la telefon sau pe site-ul nostru si vei primi piesa in aproximativ 24 de ore, printr-o firma de curierat, cu plata ramburs.
Sau te asteptam cu drag la sediul nostru, sa iti ridici coletul si sa stam de vorba despre eventualele neclaritati. Trebuie doar sa ne comunici varianta preferata de tine.

Nu ezita sa ne cauti daca ai nevoie de ajutor, echipa noastra iti ofera un serviciu de consultanta permanent. Nevoile tale vor fi identificate imediat, iar o oferta personalizata te va surprinde imediat. Suntem la dispozitia ta, oferindu-ti suport pentru achizitionarea piesei potrivite, insa, daca situatia o cere, te sustinem si la montaj. Colaboram cu mecanici din diferite colturi ale tarii, gata sa te intampine cu mana de lucru.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora

Cod produs: B8UJO3SV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura