Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Massey Ferguson MF 8926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 8926
Cod produs
1QGI2RLW-G-RA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje importa piese motor de calitate si alte tipuri de componente direct de la producator, ceea ce inseamna ca tu obtii cele mai bune preturi de pe piata. Printre exemple avem pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Massey Ferguson MF 8926. Aceasta a fost fabricata in Europa si a avut la baza un set de proceduri astfel incat sa indeplineasca criteriile de presiune si debit conform specificatiilor incarcatorului tau telescopic.

Nu mai trebuie sa risti achizitionand piese de schimb la mana a doua. Noi oferim repere noi-noute la preturi pentru toate buzunarele. Pompa alimentare Massey Ferguson MF 8926 asigura motorului performante fara intreruperi si fara variatii.

In pretul pompei de combustibil este inclus si un cartus filtrant.

Cauti mai multe informatii despre acest produs? Scopul nostru e ca tu sa nu irosesti timpul, asa ca suna direct la noi si intreaba fara ezitari despre tot ce vrei sa afli. Oferim gratuit consultanta tehnica deoarece e dreptul tau sa ai acces la informatii.

ACN Piese Utilaje ofera garantie produselor vandute, asa ca la aceasta pompa de alimentare ai certificat de garantie valabil 12 luni. In acest interval ai timp sa afli daca produsul cumparat indeplineste asteptarile tale.

Vrei sa cumperi pompa alimentare Massey Ferguson MF 8926?
Suna la oricare dintre numerele noastre de telefon pentru a plasa o comanda. Produsul ajunge la tine prin livrare sau ridicare de la punctul de lucru. Livrarea dureaza aproximativ 24 de ore si implica plata in ramburs.
Ridicarea produsului se face de la sediul de pe Soseaua Giurgiului, din comuna Jilava, la 10 minute de Bucuresti.

Dupa ce ai montat noua pompa de combustibil, ocupa-te de procedurile de mentenanta ca sa nu mai schimbi curand aceasta componenta. Schimba filtrele de combustibil la fiecare aproximativ 500 de ore de functionare a incarcatorului telescopic. Daca vrei ajutor de la un specialist, contacteaza-ne si vei avea urgent un mecanic acolo unde stationeaza utilajul tau.

Specificatii tehnice:

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura