Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF 8926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 8926
Out Of stock
Descriere
Pentru a functiona optim in orice conditii, utilajul trebuie sa fie bine intretinut. De aceea iti oferim pompa de alimentare Massey Ferguson MF 8926 la un pret bun, pentru a schimba modelul uzat ce nu mai da randament.

Modelul este fabricat in Europa si are ca rol principal inlocuirea piesei originale prin aceeasi eficienta. De aceea este concepul din materiale durabile ce pot fi expuse la multiple solicitari fara probleme. In plus, ca schimbul sa fie cat mai sigur iti oferim gratuit garnitura dintre pompa si bloc motor.

Stocul pentru aceasta este permanent disponibil si pleaca din depozitul aflat in Bucuresti alaturi de certificatul de garantie valabil 1 an de zile.

Livrarea este realizata prin curier rapid pentru a ajunge ziua urmatoare de la plasarea comenzii. La receptie curierul iti ofera posibilitatea de a deschide coletul in prezenta lui, pentru a achita rambursul doar daca pompa se afla in stare perfecta.

Prioritar pentru noi este sa ajungi cu utilajul la performantele dorite. De aceea consilierii nostri sunt la dispozitia ta pentru orice detalii suplimentare despre produsele disponibile. In plus, ca orice defectiune aparuta la utilajul tau sa fie remediata rapid te punem in contact cu un mecanic disponibil in zona ta. Suna acum pentru a programa si montajul pompei fara a fi necesara deplasarea intr-un service!

Specificatii tehnice:
Pompa mecanica cu membrana are:
•Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
•Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
•Lungimea tijei este de 35 mm
•Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.

Cod produs: 9EFDBTY6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura