Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare PN6959

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
CQ825GX0-G-IA
Out Of stock
Descriere
O pompa de amorsare se poate defecta dintr-o multime de cauze si poate prezenta tot atatea simptome. Insa nu orice defect impune inlocuirea componentei. De exemplu, daca problema principala apare la nivelul membranei, iata acest kit reparatie pompa de amorsare PN6959 din oferta noastra. Cu acest set vei repune sistemul pe picioare, iar bugetul tau va ramane integru. Avem si alternative care includ baterie completa, filtru plus pahar decantor de aer.

Pompa de amorsare trebuie inlocuita doar atunci cand corpul acesteia arata semne evidente de deteriorare. In astfel de cazuri, gasesti oricand in catalogul nostru pompe de amorsare motorina noi-noute, la cele mai bune preturi. Daca vrei mai multe detalii despre intrebuintarea acestui set de reparatie, contacteaza echipa ACN Piese Utilaje. Pentru ca esti clientul nostru, iti oferim consultanta tehnica fara niciun cost.

Kit reparatie pompa de amorsare PN6959 - plaseaza comanda chiar acum!

Intr-o aplicatie de amorsare, in care pompa de combustibil este utilizata numai in timpul pornirii sau cand sistemul de combustibil a fost golit complet de combustibil, este instalata o pompa de amorsare pentru a amorsa instantaneu sistemul de combustibil si a impinge combustibilul in sistemul de injectie. Acest lucru permite motorului sa porneasca rapid si evita pornirea inutila a motorului. Repar-o la timp ca sa functioneze normal!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Ca sa achizitionezi acest kit de reparatie pentru pompa de amorsare PN6959 suna la unul dintre numerele de telefon afisare sau cere o oferta pe www.acnpieseutilaje.ro. In acest fel vei plasa o comanda. Mai departe, alegi cum ajunge produsul la tine: livrare sau ridicare din depozit. Livrarea dureaza in medie 24 de ore, indiferent de zona in care te afli. Pentru ca produsul sa plece cat mai repede catre tine, incearca sa plasezi comanda in prima parte a oricarei zi lucratoare. Pentru ridicare din depozit, te asteptam oricand doresti la sediul nostru din comuna Jilava, la cateva minute de Bucuresti.

Daca anumite componente din sistemul utilajului iti dau batai de cap, suna la noi si spune-ne care sunt problemele. Iti trimitem un specialist care poate efectua diagnoza si reparatii la punctul de lucru al utilajului. Atunci cand reparatia implica mai multe piese de schimb si unelte, punem in miscare un intreg service mobil. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura