Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pentru pompa de amorsare John Deere RE50467

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3EHTWF5C-G-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai probleme cu pompa de amorsare motorina a utilajului, iti propunem un set de reparatie care rezolva acest aspect contra unui cost neinsemnat. Acest kit pompa amorsare John Deere RE50467 este de gasit intotdeauna pe rafturile din depozitul ACN Piese Utilaje. Depozitul nostru cuprinde solutii optime care-ti vor tine utilajul in cea mai buna stare. Un kit de reparatie pentru pompa de amorsare merita achizitionat atunci cand membrana pompei a avut de suferit.

Inainte sa cumperi, inspecteaza corpul pompei de amorsare. In cazul in care corpul acestei componente este avariat, e clar ca ai nevoie de una noua. Aici gasesti in orice moment solutia, pompa de amorsare echivalenta cu modelul original, la un pret foarte bun. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii precise. Clientii nostri primesc gratuit consultanta tehnica ca sa stie in ce au investit, dar si mai important, ca sa inteleaga pe deplin cum functioneaza utilajele lor.

Kit pompa amorsare John Deere RE50467 - pentru o reparatie durabila!

De ce este montata o pompa de amorsare pe un sistem de combustibil? Pompa de amorsare ajuta la pornirea motoarelor. Pompa trage combustibilul din rezervor si il aduce spre motor, in camera de ardere. Folosirea pompei de amorsare se face in general atunci cand utilajul a ramas fara benzina sau cand pompa de alimentare este noua. Este important sa o ai intr-o buna stare de functionare!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Intri rapid in posesia acestui kit de reparatie pentru pompa de amorsare John Deere RE50467 din oferta. Il comanzi la telefon sau pe site si il primesti in aproximativ o zi lucratoare, cu plata in sistem ramburs. Noi te asteptam daca doresti la sediul nostru, de unde poti prelua oricand produsul dorit, atat timp cat comanda ta este inregistrata. Ne gasesti la iesirea din sud a Bucurestiului.

Crezi ca ai nevoie de ajutor la reparatia pompei de amorsare? Iti trimitem un mecanic cu multa experienta in timp scurt. Nu va trebui sa te deplasezi nicaieri, deoarece mecanicii nostri colaboratori sunt obisnuiti sa lucreze la punctul de lucru al utilajului. Ba mai mult, cand situatia o cere, trimitem in teren un atelier mobil. Il echipam cu piese de schimb originale de la cele mai importante marci, precum si de la cei mai buni producatori europeni cand vine vorba despre aftermarket.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura