Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 6505

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6505
Cod produs
LQ5U0RT7-RA
Out Of stock
Descriere
Daca comanzi pompa de amorsare John Deere 6505 beneficiezi si de bateria filtrului de combustibil.

Aceasta pompa este fabricata in Europa la standarde inalte, de aceea o recomandam cu incredere pentru o functionare eficienta. Datorita detaliilor identice cu modelul original aceasta pompa este o alternativa de lunga durata ce ofera o exploatare optima.

Daca ai nevoie si de filtrul de motorina impreuna cu bateria de amorsare trimite cererea ta si le vom livra impreuna.

Certificatul de garantie ce le insoteste este valabil 1 an de zile, timp in care nici o situatie neprevazuta nu va ramane neremediata.

Datorita stocului permanent disponibil poti ridica piesa direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti. Pentru alte localitati din tara trimite-ne datele necesare si vom expedia coletul rapid. Rambursul in acest caz se achita curierului dupa verificarea atenta a coletului.

Suna acum daca doresti mai multe detalii despre aces produs si compatibilitatea lui cu echipamentul tau. Poti solicita si interventia mecanicilor nostri pentru orice revizii necesare cat si pentru a te ajuta la montajul piesei. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura