Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 6140
Cod produs
A7TR1IXC-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest excelent rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 6140 este o piesa de care nu te poti lipsi la utilajul ta. Ea aduce numeroase beneficii. Faptul ca este 100% originala Carraro face ca riscul unor reparatii inutile si repetate sa fie eliminat. Investitia pe termen lung este mult avantajoasa si piesa functioneaza la capacitate inalta. Este fabricat in Japonia, din materiale rezistente in conditii dificile de lucru. Comand-o chiar astazi si ai parte de ea maine!

Cum montezi corect acest rulment grup conic? Rulmentul se monteaza in pereche, impreuna cu un alt rulment. Asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Inlocuirea o faci odata cu schimbarea rulmentilor. Astfel, prelungesti semnificativ perioada de exploatare a noilor rulmenti.

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 6140 - greu vor aparea semnele de uzura!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Perioada in care poti beneficia de garantia acestui rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6140 este de 6 luni de la data achizitiei, in aceasta perioada putand fi inlocuit gratuit, in cazul unor probleme aparute.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid sau iti poti ridica piesele dorite direct din depozitul nostru. In primul caz, ai posibilitatea sa verifici ca starea in care se afla este perfecta, pentru a nu exista riscul unor nemultumiri ulterioare. Daca preferi cea de-a doua optiune, te asteptam la sediul nostru pentru a ridica acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 6140 comandat!

Pentru montaj, iti punem la dispozitie unul dintre mecanicii nostri, direct la punctul tau de activitate. Iti recomandam sa alegi servicii de specialitate, pentru a te bucura o perioada indelungata de piesele achizitionate. Montam acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 6140 cu ajutorul unei prese mecanice, care ii protejeaza - de aceea nu este recomandat sa lovesti rulmentii cu ciocanul. Suntem la dispozitia ta pentru orice problema intampinata la utilajul tau, fie ca e vorba de reparatii sau alte operatiuni. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura