Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 432

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432
Out Of stock
Descriere
Bun venit la ACN Piese Utilaje, locul ideal pentru a cumpara o piesa de schimb de calitate pentru utilajul de care te folosesti. Avem pentru tine pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 432 la un pret deosebit.

De ce ai alege aceasta piesa dintre toate variantele pe care le ai la dispozitie? Deoarece producatorii ei europeni fac ca aceasta sa poata fi accesibila la un pret foarte bun, fara a-i compromite insa deloc calitatea si fara a se departa de la specificatiile piesei originale.

Inclusa in pachetul acestui produs ai si garnitura dintre el si blocul motor.

Pentru orice intrebare pe care o ai ii poti contacta pe colegii nostri. Deoarece esti client ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Poti sa ne trimiti si o poza cu utilajul tau pe WhatsApp, pentru a putea sa te asistam mai bine.

Pompa de alimentare Caterpillar 432 are un an garantie.

Ofera-ne adresa la care vrei sa primesti piesele comandate de la noi si le primesti a doua zi lucratoare. Nu trebuie sa efectuezi nici o plata anterior momentului in care acestea iti vor fi inmanate de catre curier. Poti sa vii si la sediul nostru pentru a le ridica personal, daca preferi aceasta varianta. Te asteptam in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti.

Colaboram cu echipe de mecanici profesionisti de pe tot cuprinsul Romaniei. Acestia pot sa aduca si un service mobil in locul in care ai nevoie de el, pentru a monta pompa de alimentare Caterpillar 432 pe utilajul tau dar si pentru a-ti oferi alte servicii de calitate. Contacteaza-ne pentru a stabili un astfel de aranjament.

Specificatii tehnice:

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Aceasta pompa de alimentare se potriveste si pe modelul de buldoexcavator Caterpillar 432D .

Cod produs: 25LOBTF6-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura