Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar TH355B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH355B
Out Of stock
Descriere
Combustibilul este sursa puterii utilajului tau, insa acesta nu poate parasi rezervorul pentru a intra in circuitul motorului daca pompa de alimentare nu functioneaza.
ACN Piese  Utilaje iti recomanda aceasta pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH355B daca doresti ca vehiculul tau sa dea randament maxim.

Productia europeana a acestei componente garanteaza calitatea ei. Desi este o varianta aftermarket, piesa respecta aceleasi standarde ca si originalul, insa are un pret mai bun.

Daca achizitionezi aceasta pompa de alimentare Caterpillar TH355B primesti si garnitura dintre ea si blocul motor.

Pentru orice nelamurire, apeleaza-ne la unul dintre numerele afisate. Vei lua legatura cu unul dintre colegii nostri, iar acesta te va indruma gratuit pentru a stabili care dintre produsele comercializate de noi ti se potriveste cel mai bine.

Pompa are un an garantie, asa ca nu mai ezita si comanda acum.

Produsele pe care le cumperi de la noi vor fi trimise prin curier rapid, iar acestea ajung, in medie, in 24 de ore. Tu nu trebuie sa efectuezi nici o plata pana cand acestea nu ajung la tine. Comenzile pot fi ridicate si de la sediul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov (la iesirea din Bucuresti).

Asigura-te ca montajul este realizat in cele mai bune conditii. Daca ai nevoie de o echipa de profesionisti care sa se ocupe de acesta, putem trimite una dintre echipele de mecanici cu care noi colaboram, pana la punctul de lucru al utilajului tau.
Acestia se vor ocupa de asamblarea piesei pe utilajul tau, dar iti pot oferi si alte servicii. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Cod produs: T3GKIFNJ-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura