Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar TH350B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH350B
Out Of stock
Descriere
Acnpieseutilaje.ro este locul in care gasesti oricand numai produse de top, la preturi foarte bune. O astfel de piesa este aceasta pompa de alimentare Caterpillar TH350B din imagini. Deoarece a fost produsa in Europa, poti miza pe calitatea si rezistenta in timp a acestei componente.

In pachetul cu pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH350B pe care il vei primi ai inclusa si garnitura dintre aceasta si blocul motor.

Angajatii nostri sunt la dispozitia ta! Contacteaza-l pe unul dintre ei apeland la numerele afisate. In acest mod vei beneficia de consultanta tehnica fara nici un cost suplimentar.

Aceasta pompa de alimentare Caterpillar TH350B are garantie un an de la data cumpararii. Valabilitatea garantiei se mentine in conditiile unui montaj corespunzator.

Comanda cu incredere pompa de alimentare Caterpillar TH350B de pe site-ul nostru si o primesti a doua zi lucratoare. Plata se face in ramburs. Daca doresti, poti sa te deplasezi la sediul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov, de unde poti sa ridici personal comanda.

Un alt serviciu pe care il oferim este asistenta pentru montarea pieselor. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii despre echipele noastre de mecanici colaboratori, care sunt disponibile pe tot cuprinsul tarii.
La cerere, acestia te pot ajuta, pentru ca tu sa montezi pompa de alimentare achizitionata fara nici o bataie de cap.

Specificatii tehnice:
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm.
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Cod produs: YL4ITDKP-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura