Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110, LB110B
Cod produs
SDQHA4Y9-B-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam fuzeta buldoexcavator New Holland LB110 - o piesa de calitate superioara, originala, produsa de Carraro! Este potrivita pentru a asigura buna functionare a vehiculului tau. Aceasta ar putea fi solutia perfecta pentru tine daca utilajul tau are nevoie de o noua componenta de acest fel. Fuzeta se afla deja in depozitul nostru, asa incat vom avea mereu clientii multumiti de timpul minim de asteptare. In plus, are si un pret foarte bun! Tot ce mai ai de facut este sa plasezi o comanda completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

In cazul in care nu esti sigur ca fuzeta New Holland LB110 este varianta potrivita, ne poti contacta la telefon sau pe WhatsApp, intrucat beneficiezi de asistenta tehnica gratuita. Consultantii nostri iti vor raspunde si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in vederea rezolvarii problemei tale intr-un mod cat mai eficient. Avem tot timpul produsele si serviciile de care ai nevoie, la cele mai bune preturi! Fie ca este vorba doar de montaj sau de mentenanta personalizata, echipa noastra de specialisti face absolut totul ca la carte!

Fuzeta buldoexcavator New Holland LB110 - si iti pui utilajul din nou in functiune!

Multe elemente de directie sunt consumabile la utilaj, deoarece in timp se uzeaza si necesita inlocuire. Dar sunt si consumabile pe termen lung, adica nu se inlocuiesc asa des ca un ulei sau ca un filtru. Exploatarea intensa a utilajului si activitatile solicitante la care iti expui echipamentul isi spun cuvantul, asa ca viata elementelor de directie este mult scurtata. Fuzeta este o componenta de directie care cedeaza cu timpul.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Fuzeta pentru buldoexcavator New Holland LB110 achizitionata va avea si garantie in primele 6 luni. Dar un montaj corect va asigura o inlocuire de mai mare durata.

Intra pe site si plaseaza o comanda acum. Aceasta va ajunge la tine in termen de circa 24 de ore, iar tu nu trebuie sa efectuezi nici o plata pana in momentul in care piesele ajung la tine. Daca preferi sa ridici personal fuzeta buldoexcavator New Holland LB110 comandata, poti face asta venind la sediul nostru.

Montajul pieselor poate fi dificil. Pentru a-ti usura munca, putem lua legatura cu una dintre echipele de mecanici cu care colaboram. Acestia sunt disponibili oriunde in tara si vor veni direct la utilajul tau pentru a te asista.

Specificatii tehnice

Atat integritatea simeringului de planetara din interiorul fuzetei, cat si cea a simeringului mare din dreptul rulmentilor de butuc trebuie verificate. Asigura-te si ca grupul reductor este bine etansat.
Aceasta fuzeta se potriveste si pe buldoexcavator New Holland LB110B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura