Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
G5KEIDOC-M-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara New Holland LB110 este un set original Carraro. Rezistenta crescuta la uzura face ca acest sa sa fie cea mai potrivita solutie pentru utilajul tau. Il avem asezat frumos pe raftul din depozit si este gata sa plece spre tine imediat ce ai plasat comanda. Setul contine cap planetara, saibele danturate, siguranta din capatul danturii si un oring. Piesele isi vor dovedi calitatile imediat ce le vei monta pe buldoexcavator.

Suntem profesionisti in pasiunea noastra pentru utilaje grele. Calitatea este specialitatea noastra. Ne incanta sa avem in depozitele noastre cele mai bune piese de schimb de pe piata. Si nu dam gres niciodata cand recomandam clientilor nostri o anumita piesa. Asta pentru ca avem o echipa de tehnicieni care cunosc in detaliu toate tipurile de utilaj! Bucura-te de serviciile noastre oricand ai nevoie! Iar consultanta tehnica este gratuita!

Set planetara New Holland LB110 - recomandat de catre specialisti!

Planetara reprezinta o piesa foarte importanta care face parte din sistemul de transmisie al oricarui vehicul, indiferent ca e un utilaj greu sau masina ta personala. Ea duce energia cinetica a motorului catre roti. Aceasta componenta este un ax cadranic, care are doua articulatii la cele doua capete, numite capete de planetara. Axul sau central este reprezentat de o bucata realizata din material dur, care este cuplata la ambele capete si permite miscarea rotilor pe drumurile cu denivelari si atunci cand soferul roteste volanul.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland LB110 ramane in garantie 6 luni de la data achizitiei. Pastreaza documentele care insotesc coletul pentru orice eventualitate.

Prin curierat rapid, set planetara New Holland LB110 va ajunge oriunde in Romania intr-un timp scurt. Plata se face la livrare. Ii poti cere curierului sa deschizi coletul si sa verifici starea in care se afla piesele. Daca doresti sa intri direct in posesia setului, o poti ridica de la sediul nostru.

Cauti un centru specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele? Una dintre echipele de service mobil ale firmei poate monta setul la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot transporta comanda pana in localitatea unde iti desfasori activitatea. Interventia asupra utilajului are loc sub atenta ta supraveghere. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura