Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 247

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 247
Cod produs
128095OU-RE
Out Of stock
Descriere
Daca motorul miniincarcatorului ezita la pornire sau daca auzi zgomote ciudate dinspre rezervor, s-ar putea sa ai nevoie de o noua pompa de alimentare. In acest caz, arunca o privire in catalogul nostru, unde gasesti permanent pompe de alimentare electrice sau mecanice. Una dintre acestea este pompa alimentare Caterpillar 247 prezentata in imagini.

Pompa alimentare Caterpillar 247 - reinnoim constant stocurile! Este disponibila oricand in depozitul nostru!

Fabricata in Europa, aceasta componenta este disponibila pentru livrare imediata. Este o pompa de alimentare actionata mecanic si pachetul acesteia contine si o-ringul de care ai nevoie la montare.Nu ezita sa contactezi echipa ACN pentru informatii suplimentare. Mai mult, atunci cand ai nevoie de o piesa, primesti consultanta tehnica fara costuri, ca sa fii sigur de alegerile tale. Succesul tau este si succesul nostru!

Acest tip de pompa de alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 247 are o rezistenta ridicata. Totusi, pentru a nu cauza neplaceri cu un eventual defect de fabricatie, noi oferim certificat de garantie valabil un an, timp in care inlocuim componenta daca e necesar.

Este foarte simplu sa intri in posesia acestui produs. Mai intai il comanzi, alegand totodata metoda prin care vrei sa-l primesti. Livrarile se fac de luni pana vineri, prin curierat rapid. Dureaza in medie o zi lucratoare ca produsul sa ajunga la tine, indiferent unde te-ai afla. Nu vei plati decat la primire. Ai si optiunea in care poti ridica personal aceasta pompa alimentare Caterpillar 247 oricand dupa ce ai comandat-o. Pentru asta, e necesar sa te deplasezi catre sediul nostru, aflat in comuna Jilava, Ilfov.

Scopul nostru nu este doar sa vindem componente de calitate, ci sa ne si asiguram ca utilajele functioneaza in cele mai bune conditii. De aceea am creat serviciul prin care trimitem un atelier mobil la punctul de activitate al miniincarcatorului, atunci cand ai nevoie de o reparatie. Suna la departamentul nostru tehnic pentru a afla cum beneficiezi de acest serviciu.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.

Aceasta pompa de alimentare se monteaza si pe miniincarcatoarele Caterpillar 247B si Caterpillar 247B2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura