Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Caterpillar 302.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 302.5
Cod produs
JO4GC8LH-RE
Out Of stock
Descriere
Stocul ACN Piese Utilaje cuprinde o multime de pompe de alimentare, atat mecanice, cat si electrice, care se monteaza pe tot atatea tipuri de utilaje. O astfel de pompa alimentare Caterpillar 302.5 este una dintre pompele actionate mecanic. Aceasta este componenta responsabila cu extragerea combustibilului din rezervor. De aceea e important sa fie permanent in stare foarte buna.

Pompa alimentare Caterpillar 302.5 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Vorbeste cu noi!

De asemenea, aceasta pompa de alimentare se livreaza rapid si are un pret foarte accesibil. Acesta include si o-ringul necesar la instalare. Iti propunem o piesa aftermarket, creata in uzinele din Europa, conform tuturor standardelor de calitate care garanteaza fiabilitate.

Poti conta pe ajutorul nostru la orice pas!

Pentru a atrage succesul de partea ta, trebuie sa fii consecvent si sa te informezi zi de zi. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta tehnica, noi iti oferim sugestiile si recomandarile de care ai nevoie. Alaturi de noi, beneficiezi de:

Identificari corecte si rapide
Solutii personalizate in functie de modelul de masinarie pe care o detii
Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Sfaturi cu privire la prelungirea eficientei utilajului

Ai garantie 12 luni din momentul achizitionarii, ca sa te asiguri ca nu ai de-a face cu niciun defect de fabricatie. Aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator Caterpillar 302.5 dispune de toate actele necesare! Nu trebuie sa iti faci griji!

Ca sa plasezi o comanda, suni la ACN Piese Utilaje sau ceri o oferta pe site-ul asociat si mai departe ne ocupam noi. Aceasta pompa alimentare Caterpillar 302.5 ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare, oriunde te-ai afla. Nu vei achita inainte de a-o primi. Poti de asemenea sa ne faci oricand o vizita la sediu. In aceasta eventualitate, poti avea produsul chiar in ziua in care l-ai comandat.

Echipa noastra tehnica intervine rapid pentru orice problema pe care o intampini cu miniexcavatorul. In caz de reparatii ce implica prezenta specialistilor si a uneltelor aferente, intervenim cu un service mobil care ajunge chiar la punctul de lucru al utilajului. Il echipam conform cererilor tale si astfel beneficiezi de o oferta personalizata.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura