Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Caterpillar 3013

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 3013
Cod produs
LSDJXYZH-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta este o pompa de alimentare mecanica, actionata de arborele cu came al motorului. O asemenea pompa alimentare motor Caterpillar 3013 a fost turnata si asamblata de catre producatorii europeni si reprezinta o solutie aftermarket deloc costisitoare. Datorita materialelor folosite in prelucrarea acesteia, pompa noastra promite sa reziste pe termen lung la exploatare intensa!

Pompa alimentare motor Caterpillar 3013 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

O astfel de pompa de alimentare din oferta noastra se monteaza si pe motorul Caterpillar 3013C. Disponibila pentru livrare rapida in orice zona din tara, aceasta componenta este recomandata datorita rezistentei in timp. Vei avea tot ce e necesar pentru montarea acesteia in sistemul motorului. De asemenea, in pret este inclus si un o-ring.

Servicii exceptionale la un singur click distanta!

Daca nu esti convins de compatibilitatea acestei componente cu motorul utilajului tau, ia legatura cu noi si spune-ne ce iti da de gandit. In fiecare zi lucratoare, noi oferim gratuit consultanta tehnica. E de ajuns sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa scrii un mesaj pe WhatsApp. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Alaturi de factura si aceasta pompa alimentare motor Caterpillar 3013 din imagini, vei gasi certificatul de garantie valabil 12 luni de la achizitionare. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Odata ce ai comandat aceasta pompa alimentare motor Caterpillar 3013 de calitate, o poti avea gata de montare in urmatoarea zi, daca alegi sa primesti produsul prin intermediul unui curier. In aceasta situatie, plata se face doar la primire, dupa ce ai verificat ce contine coletul. Daca alegi sa ridici personal produsul de la sediul nostru, il poti avea chiar in ziua in care l-ai comandat. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti.

Daca ai nelamuriri cu privire la montare si vrei asistenta din partea unui mecanic, procedura este foarte simpla. Ne contactezi telefonic si ne faci cunoscut acest lucru. ACN Piese Utilaje lucreaza cu o multime de mecanici activi in diferite colturi ale tarii, ceea ce face ca ei sa intervina cu usurinta oriunde te afli. De asemenea, in cazuri mai complexe, venim la punctul de activitate al utilajului, cu un intreg service mobil, gata de a repara in cel mai eficient mod utilajul tau.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura