Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat pentru excavator JCB JS150LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS150LC
Cod produs
6P01XLUT-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei piese foarte rezistente, dar care sa beneficieze de un pret avantajos in acelasi timp, aceasta bucsa brat excavator JCB JS150LC reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau. Este fabricata in conformitate cu cele mai inalte standarde de productie de o companie specializata in realizarea pieselor alternative pentru marca JCB, cu o traditie de zeci de ani. Aceasta componenta de calitate se monteaza intre sasiu si brat.

Pentru a preveni pierderea gresarii, ce ar conduce la uzura prematura a bucselor si a bolturilor, este recomandat sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor odata cu montajul noilor bucse. Totodata, daca vrei sa prelungesti durata de exploatare a bucselor si a bolturilor, este bine sa gresezi periodic articulatiile. Daca uzura bratului face imposibil montajul noilor bucse, echipa noastra de alezare mobila iti poate veni imediat in ajutor. Readucem rapid articulatiile bratului in perfecta stare de functionare, chiar la punctul de lucru al utilajului tau!

Bucsa brat excavator JCB JS150LC - special conceputa sa reziste efortului!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Primesti bucsa brat excavator JCB JS150LC in scurt timp de la comanda, prin curierat rapid - in orice localitate a tarii. Platesti ramburs. Daca doresti sa verifici marfa primita inainte de a achita factura, poti deschide coletul atunci cand soseste la tine. Bucsa comandata poate fi preluata si direct de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti!

Cauti un service de incredere, unde sa poti monta fara probleme noua componenta? Avem echipe de mecanici specializati in toate zonele Romaniei, care pot veni imediat la adresa ta si pot repara complet orice defectiune a excavatorului. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Se poate monta si pe excavator JCB JS150W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura