Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa antebrat pentru excavator JCB JS150LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS150LC
Cod produs
IJ59BSR4-S-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra promotionala bucsa antebrat excavator JCB JS150LC - o componenta cu o constructie foarte robusta, proiectata pentru o exploatare sigura si indelungata. Este fabricata de o firma cu o traditie de zeci de ani in realizarea componentelor alternative pentru marca JCB. Componenta aceasta se monteaza intre brat si antebrat! Alege cu incredere aceasta bucsa, o poti comanda chiar acum, la un pret special!

Pentru a evita pierderea gresarii si patrunderea corpurilor straine, este indicat sa schimbi si simeringurile de etansare a articulatiilor, atunci cand montezi noile bucse. Totodata, pentru prevenirea deteriorarii premature a bolturilor si a bucselor, iti recomandam sa gresezi periodic articulatiile. Daca montajul noilor bucse este impiedicat de uzura excesiva a bratului, echipa noastra de alezare mobila poate interveni direct la punctul tau de lucru si poate efectua eficient toate reparatiile necesare.

Bucsa antebrat excavator JCB JS150LC - poate fi a ta la un pret promotional!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul manevrelor pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Expediem bucsa antebrat excavator JCB JS150LC in orice localitate din tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata o vei efectua in sistem ramburs. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai primit exact ceea ce ai comandat, poti desface coletul inainte de a plati marfa. Daca optezi sa ridici bucsa direct de la noi, te asteptam la depozit - in apropiere de Bucuresti!

Vrei sa montezi in siguranta noua bucsa, intr-un service specializat aflat aproape de tine? Lucram cu mecanici foarte buni din toate judetele tarii, care pot interveni direct la punctul tau de lucru si pot monta orice componenta necesita excavatorul. Apeland la acest serviciu - disponibil la nivel national - excavatorul tau va reveni la lucru in siguranta, in cel mai scurt timp. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm

Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Bucsa antebrat se poate monta si pe excavator JCB JS150W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura