Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat pentru excavator JCB JS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS150
Cod produs
WKIPE5AH-S-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa brat excavator JCB JS150 este realizata la cele mai inalte standarde calitative de o companie cu o traditie indelungata in fabricarea pieselor alternative pentru utilajele JCB. Este o bucsa foarte robusta si beneficiaza de un pret avantajos. Aceasta componenta se monteaza intre sasiu si brat. Comanzi cu usurinta piesele de care ai nevoie, sunand la numerele noastre de telefon. Comunicam foarte eficient si pe email sau pe WhatsApp.

Este indicat ca, odata cu schimbarea bucselor, sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor. Vei preveni astfel risipirea unsorii de gresare si vei preintampina patrunderea impuritatilor, ce pot provoca uzura prematura a bucselor si a bolturilor. Iti recomandam sa ungi in mod regulat articulatiile, pentru a mari cat mai mult intervalele de schimb ale bucselor si ale bolturilor. Daca montajul bucselor este ingreunat de uzura bratului, apeleaza cu incredere la echipa noastra specializata de alezare mobila!

Bucsa brat excavator JCB JS150 - fa-i un bine echipamentului tau!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Bucsa brat JCB JS150 va ajunge imediat la adresa ta, oriunde in Romania, prin curier rapid. Platesti piesa la livrare si o poti verifica inainte de a achita curierului, deschizand coletul in prezenta acestuia. Daca vrei sa ridici bucsa direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti!

Esti in cautarea unui atelier specializat, unde sa poti monta fara probleme piesele cumparate de la noi? Lucram cu tehnicieni experimentati din toate judetele tarii, pregatiti sa vina acolo unde ai buldoexcavatorul si sa il repare complet, rapid si la pretul corect. Pentru detalii suplimentare, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura