Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 100
Cod produs
AYNERJ37-O-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei un rulment de cea mai inalta calitate, adica perfect original, si montat in cel mai scurt timp posibil pe utilajul tau? Iti prezentam acest excelent rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 100 - o piesa de care nu vei fi dezamagit! Fii si tu unul dintre clientii nostri multumiti si comanda chiar astazi cate exemplare ai nevoie! Poti avea chiar maine parte de acest produs deoarece avem grija sa fim aprovizionati in permanenta cu piesele necesare. Rulmentul Carraro va ajunge rapid la tractorul tau!

Stiai ca este indicat ca rulmentul conic sa fie montat in pereche alaturi de inca un rulment? Asta pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. De asemenea, ar trebui ca simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac sa fie inlocuit simultan cu montarea noilor rulmenti. Pentru mai multe detalii despre acest rulment, trebuie doar sa ne suni la unul din numerele de pe site.

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 100 - le oferim clientilor cele mai bune piese!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 100 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 100 (pereche) prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, iar tu ai posibilitatea de a verifica piesele inainte de a le plati, asigurandu-te astfel de perfecta lor stare. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, in vederea ridicarii personale a coletului. Daca aceasta este optiunea ta, te asteptam!

Apeleaza la noi in privinta montajului si nu vei mai dori sa ne schimbi! De ce? De-a lungul timpului, ne-am creat colaborari numai cu specialisti in domeniu, in toate zonele tarii, pentru a iti trimite rapid unul dintre acestia direct la punctul tau de lucru. Montam rulmentii folosind o presa mecanica, deoarece loviturile de ciocan ii pot afecta considerabil. Daca intampini si alte probleme, cum ar fi defectarea unei componente ce are nevoie de reparatii sau reconditionari, nu ezita sa ne ceri ajutorul! Pentru a afla mai multe, suna-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura