Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Steyr Profi 6115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr PROFI 6115
Cod produs
HRUG0WLZ-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a nu pune in pericol starea motorului, se recomanda ca pompa de apa sa fie inlocuita inainte de a se degrada complet. Orice urma de rugina sau coroziune indica faptul ca e necesara schimbarea imediata a acestei componente. Nu trebuie sa te ingrijoreze acest lucru, pentru ca ai la indemana o varianta foarte accesibila, gata deja de livrare. Pompa de apa Steyr PROFI 6115 a fost fabricata in Europa din materiale rezistente.

Daca asta este pompa necesara, tot ce mai ai de facut este sa achizitionezi un antigel cu protectie anticoroziva. Nu te opri daca tot te-ai gandit sa iti remediezi avariile la tractor. Cel mai destept lucru ar fi sa mergi pana la capat si sa ii cumperi si consumabile de calitate. La asta, adauga un montaj profesionist! Vei extinde perioada ei de utilizare la maxim! Cere ofertele consultantilor nostri! Ai de unde alege, sunt variante pentru toate buzunarele!

Pompa de apa Steyr PROFI 6115 - ai ales cel mai bun produs!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de apa pentru tractor Steyr PROFI 6115 este acoperita de garantie 12 luni din momentul achizitionarii. Ca sa nu risti intreruperea perioadei de garantie, monteaza cu atentie pompa dupa ce ai parcurs acei pasi simpli trecuti in fisa tehnica a produsului.

Comanzi acum pompa de apa Steyr PROFI 6115 prin telefon sau online si maine o vei putea monta. In acest fel, nu vei avea intreruperi in lucrul cu tractorul. Livrarea va fi infaptuita prin intermediul unui curier, iar tu vei plati la primire. Poti de asemenea sa ridici pompa de apa de la sediul nostru imediat ce comanda a fost confirmata.

Atunci cand ai de efectuat o reparatie care necesita prezenta unui specialist, da-ne un telefon sau scrie-ne pe WhatsApp si prezinta-ne natura problemelor. Iti vom face apoi o oferta, iar tu vei avea un service mobil la punctul de lucru al utilajului. Vei avea astfel garantia unei reparatii perfecte, la care se vor folosi cele mai bune piese de schimb de pe piata.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura