Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Steyr Profi 4120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 4120
Cod produs
4DUSTRAK-G-IA
Out Of stock
Descriere
Alege sa montezi piese de calitate atunci cand e necesara reparatia tractorului. Pompa de apa Steyr PROFI 4120 este solutia perfecta, mai ales ca o recomanda un pret extrem de avantajos. Axul, paletii, rulmentul si presetupa care formeaza aceasta pompa de apa au fost fabricate in Italia din materiale durabile. Producatorii au asigurat, de asemenea, un design special pentru a garanta compatibilitatea. Pompa de apa poate fi livrata imediat, oriunde in tara, o vei primi impreuna cu o-ringul necesar pentru o etansare perfecta a corpului pompei si blocul motor.

Incearca sa nu te opresti doar asupra piesei pe care o cauti si gata. Cand faci reparatii, este indicat sa fii atent la toate detaliile. Antigelul este un detaliu esential in buna functionare a pompei de apa. Afla care sunt ofertele noastre si comanda un lichid de racire care va face diferenta in randamentul pe care il va da piesa ce tocmai urmeaza sa o comanzi. Ne poti contacta si noi iti vom dam suficiente informatii pentru a lua o decizie buna!

Pompa de apa Steyr PROFI 4120 - doar una dintre miile de piese de calitate pe care le avem!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Monteaza pompa de apa pentru tractor Steyr PROFI 4120 conform instructiunilor gasite in fisa tehnica si astfel vei mentine intreaga perioada de garantie. Aceasta cuprinde 12 luni din momentul achizitionarii.

Comanda pompa de apa Steyr PROFI 4120 prin telefon sau folosind formularul de pe site-ul ACN Piese Utilaje si o vei avea gata de folosire in aproximativ 24 de ore. Platesti in sistem ramburs si, daca te afli in Bucuresti sau Ilfov, poti ridica produsul chiar in ziua comenzii, direct de la sediul nostru.

Contacteaza-ne de fiecare data cand tractorul prezinta probleme care cer interventia unui mecanic. Trimitem specialisti in teren oriunde in tara, pe cat de repede posibil.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura