Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
YVZE5ISH-S-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a evita pierderea lichidului de frana din instalatie, verifica daca garniturile din interiorul cilindrilor pompei de frana se afla intr-o buna conditie! In cazul in care s-au uzat si exista pierderi, este momentul sa te orientezi catre o noua piesa. Pompa de frana Fiat Kobelco FB200.2 se afla pe stoc si poate fi comandata chiar acum, telefonic sau online. Este o componenta noua, originala Bosch. Constructia sa foarte robusta si pretul echilibrat o transforma intr-o alegere avantajoasa pe termen mediu si lung.

Iti recomandam sa folosesti un lichid de frana original pentru a prelungi durata de exploatare a piesei. Daca vrei o oferta completa a pieselor din compunerea sistemului de franare ori daca esti interesat de mai multe componente originale pentru buldoexcavator - suna la numarul de telefon afisat si intra in legatura cu personalul nostru calificat! Iti oferim solutii personalizate in functie de nevoile tale, iar la fiecare noua achizitie - primesti consultanta tehnica gratuita.

Pompa de frana Fiat Kobelco FB200.2 - o piesa extraordinara!

Pompa de frana este cuplata mecanic la pedala de frana. Rolul sau este de a crea presiune hidraulica cu ajutorul lichidului de frana. Prin intermediul conductelor, lichidul este trimis la etriere si la cilindrii de frana pentru a permite franarea tuturor rotilor. Cauzele uzurii pompei de frana pot fi: coroziune, uzura garniturilor care provoaca scurgerea lichidului de frana, lichid contaminat. Aceste cauze conduc la defectarea pompei, iar inlocuirea acesteia devine obligatorie.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 beneficiaza de garantia oferita de producator, in conditiile precizate in certificat. Acest certificat este valabil sase luni de la achizitionarea piesei.

Primesti pompa de frana Fiat Kobelco FB200.2 in maximum 24 de ore de la comanda, in orice zona a tarii. Expediem marfa prin curierat rapid cu plata ramburs. Pentru a verifica bunurile din colet, il poti deschide inainte de a plati curierului. Te asteptam langa Bucuresti, daca intentionezi sa ridici pompa direct de la sediul nostru!

Cauti un atelier de specialitate, unde sa poti efectua montajul corect al noilor piese? Venim acolo unde se afla buldoexcavatorul si reparam orice problema a utilajului, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori din judetul tau. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu disponibil in toata tara, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura