Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 515 515-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 515 515-40
Cod produs
9B5ATQN1-O-BT
Out Of stock
Descriere
Indiferent de sezon, este intotdeauna important pentru orice muncitor sa aiba un vehicul pe care se poate baza mereu. Asa, fiecare zi de munca va deveni o provocare, nu o corvoada. Totodata, un echipament intretinut ca la carte va functiona corect in orice circumstante - rezultatele pe care le vei obtine iti vor demonstra acest fapt. Noi iti recomandam acest rulment butuc JCB 515 din oferta noastra. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional.

Este un rulment alternativ, conceput dupa modelul original! Asta inseamna ca respecta cele mai stricte standarde din industrie, fiind alcatuit din cele mai bune materiale de pe piata. Avantajul sau principal este pretul scazut: obtii o piesa identica cu cea originala, dar platesti doar un procent din pretul acesteia. Pana la urma, acesta e scopul tau - sa iti reiei activitatea cat mai rapid, fara sa sacrifici in mod inutil bani sau timp. Noi te intelegem perfect si venim in ajutorul tau cu cele mai bune solutii posibile!

Rulment butuc JCB 515 -cere astazi oferta pentru aceasta piesa de schimb durabila, pregatita sa ii asigure incarcatorului tau telescopic un rulaj ca la carte!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de ajutor! Iti oferim suport tehnic gratuit.
Secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din experti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru incarcatorul tau telescopic sau de montajul lor. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai gasit piesa cautata sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. Ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica un rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 515 personal!

Iti oferim ajutor specializat pentru montaj, astfel incat sa stii sigur ca esti pe maini bune! Rulmentii iti vor fi montati exemplar, cu ajutorul unei prese mecanice, deosebit de importanta, deoarece elimina riscul afectarii noilor piese (ca in cazul loviturilor de ciocan). Contacteaza-ne pentru orice problema intampini la utilajul tau si primesti suportul necesar in cel mai scurt timp posibil, direct la punctul in care iti desfasori activitatea!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•  Diametru exterior = 157 mm
•  Diametru interior = 137 mm
•  H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului:
•  Diametru interior 107,8 mm
•  Diametru exterior 147 mm
•  H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 515 se poate monta si pe modelul JCB 515-40.

Codul pentru acest produs: 9B5ATQN1-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura