Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM270
Cod produs
0Z56BYWG-O-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret redus. Acest rulment butuc JCB TM270 face parte din promotia noastra curenta - tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda!

Rulmentul de butuc propus de noi este o piesa fabricata in Europa, dupa modelul originalului, creata ca sa il poata suplini fara probleme, pentru o investitie mult mai redusa. Materialele din care este alcatuit sunt rezistente si eficiente, fiind testate si imbunatatite in mod repetat, pentru ca rezultatul final sa fie o componenta robusta si durabila. Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri.

Rulment butuc JCB TM270 - cere astazi oferta pentru acest articol exceptional si il vei obtine la un pret rentabil!
Produsul se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Iti oferim toate informatiile de care ai nevoie, complet gratuit, asa ca nu ezita niciun moment sa ne suni!
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Oh, desigur! Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe incarcatorul tau telescopic. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Comanda acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB TM270 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului. Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta acest rulment butuc JCB TM270 sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 0Z56BYWG-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura