Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
NYSTWO9D-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam acest excelent rulment grup conic New Holland LB115 - piesa care te va bucura inca din primul moment. Din ce motiv? Pentru ca este o piesa originala Carraro. Este incomparabila din punct de vedere al performantei si calitatii cu alte piese din aceeasi categorie. A fost fabricata in Japonia, iar tu o poti avea imediat pentru un pret accesibil. Piesa din imagini se poate monta si pe buldoexcavatoarele New Holland LB115B, New Holland LB115.B si New Holland LB115CP fara sa intampini probleme.

Rulmentii vor fi montati in pereche. Asa este cel mai bine! Asiguri, astfel, o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Profiti si mai mult de calitatile pieselor! Consultanta tehnica este gratuita, asa ca suna-ne chiar acum! Consultantii nostri te indruma in cea mai buna directie. Iti putem garanta si un montaj profesionist!

Rulment grup conic New Holland LB115 - in sfarsit ceva bun pentru utilajul tau!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Exista o posibilitate foarte mica ca acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB115 sa nu functioneze asa cum te astepti, daca l-ai montat corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung oriunde in tara. Modalitatea de plata acceptata de noi este cea ramburs, iar tu beneficiezi de verificarea pieselor inaintea platii, astfel incat sa te asiguri ca totul este conform asteptarilor tale. Te asteptam, totodata, si la sediul nostru, de unde poti ridica personal acest rulment grup conic New Holland LB115 comandat.

Montaj
Apeleaza cu incredere la noi pentru montaj si nu vei regreta! Mecanicii nostri colaboratori lucreaza in mod exemplar, putand executa orice manopera cu profesionalism. Rulmentii au nevoie la montaj de o presa mecanica, deoarece loviturile de ciocan pot afecta starea lor, cat si perioada de exploatare. Noi avem tot ceea ce ai nevoie pentru un montaj corespunzator si primesti ajutor rapid, direct la punctul tau de lucru! Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura