Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 5425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5425
Cod produs
L5CN6302-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere 5425 functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Este alternativa de cea mai buna calitate, deoarece este o productie europeana realizata dupa modelul original. Beneficiezi de eficienta, fiabilitate si durabilitate, la care se adauga si un pret de prim importator. De aceea pompa din oferta noastra este o optiune avantajoasa din toate punctele de vedere. Timpul de livrare este extrem de scurt, doar 24 de ore!

Ideal ar fi sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu ea, pentru o durata mai lunga de viata si o garantie extinsa a produsului. Primesti din partea noastra o oferta personalizata! Pentru detalii suplimentare, sfaturi sau verificarea compatibilitatii pompei cu utilajul tau, ia legatura cu asistentii nostri. Ei te ajuta la alegerea pieselor potrivite pentru o functionare ireprosabila o vreme indelungata. De aceea, consultanta tehnica este gratuita si beneficiezi de ea la fiecare apel. Profita la maxim de serviciile noastre!

Pompa electrica alimentare John Deere 5425 - nu isi pierde eficienta prea curand!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Avem incredere in produsele oferite, insa pentru pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 5425 primesti si certificat de garantie valabil 1 an pentru a rezolva rapid orice situatie neprevazuta.

Pompa electrica alimentare John Deere 5425 o poti ridica astazi de la sediul nostru sau maine de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz, plata se achita ramburs si integritatea piesei poate fi verificata in prezenta lui.

La acelasi apel in care plasezi comanda, poti programa si montajul pieselor achizitionate, fiindca noi colaboram cu mai multi mecanici din tara. Ei ajung la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp, pentru a se ocupa de montaj sau orice alte reparatii ai nevoie. Poti solicita interventia chiar si pentru cele mai grave probleme aparute si se vor ocupa de ele pentru a-ti reda fluxul de productivitate dorit. Contacteaza-ne acum si iti oferim toate informatiile despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm

Pompa electrica de alimentare din imagini poate fi montata si pe modelele John Deere 5425H si 5425HC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura