Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rezervor de combustibil miniincarcator Komatsu SK820-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu SK820-5
Cod produs
9ZAI0T23-C-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rezervor de combustibil Komatsu SK820-5 din imagini este original si ti-l putem aduce la comanda. Pretul este de prim importator si poate fi livrat cu filtru, buson, sonda de nivel si alte accesorii din rezervor sau neechipat. Fiind original, reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau si va rezista o perioada extinsa de timp. De aceea, il recomandam cu incredere si il aducem imediat atunci cand ai nevoie. Cere oferta noastra si afla ce pret avantajos ti-am pregatit!

Ia legatura cu consilierii nostri pentru a comanda piesa sau pentru a primi intai detalii suplimentare care te vor ajuta sa iei decizia potrivita in functie de modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita si beneficiezi de ea la fiecare apel. Asistentii nostri vor gasi solutia problemei tehnice cu care te confrunti! Poti sa fii sigur ca, alaturi de noi, utilajele tale vor fi iar ca noi! Descopera ce alte servicii exceptionale ti-am pregatit la ACN Piese Utilaje!

Rezervor de combustibil Komatsu SK820-5 - alegerea perfecta pentru un utilaj functional!

Rezervorul de combustibil este destinat sa primeasca si sa stocheze combustibilul unui motor de utilaj. Un rezervor spart nu este o problema foarte des intalnita, intrucat durata de viata a lui este destul de lunga, insa cu siguranta nu vei vrea sa ai de a face cu ea. Una dintre cele mai dese cauze care pot duce la fisurarea lui este intrarea in contact cu un obiect ascutit, pietrele sunt cel mai frecvent motiv. Acestea pot ricosa. Coroziunea poate si ea afecta rezervorul tau mai mult decat te-ai astepta. Se recomanda inlocuirea rezervorului daca daunele suferite sunt mult prea mari si ireparabile.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rezervor de combustibil pentru miniincarcator Komatsu SK820-5 vine insotit de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Acest rezervor de combustibil Komatsu SK820-5 il poti ridica din depozitul nostru aflat langa Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz, plata se acorda ramburs, iar integritatea coletului se poate verifica in prezenta lui.

Poti opta pentru service-ul nostru mobil daca doresti sa se ocupe un specialist de montaj. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi de garantie si o durata indelungata de exploatare. Iar acest serviciu iti este pus la dispozitie si pentru problemele grave ale utilajului, unde ai nevoie de alezari, suduri sau reconditionari complete. Ia legatura cu consilierii nostri pentru informatii complete si programari!

Specificatii tehnice

Dimensiuni maxime: 950mm (inclusa admisia in rezervor)/ 590mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura