Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare F.G. Wilson 913-022

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
F.G. Wilson 913-022
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei pompe pe care sa o poti achizitiona la un super pret si care sa iti aduca rezultate satisfacatoare, poti achizitiona pompa de alimentare F.G. Wilson 913-022. Aceasta este o productie europeana pe care o recomandam cu incredere atunci cand doresti sa schimbi piesa uzata cu o alternativa.

Eficienta sporita a pompei ii ofera motorului un mediu optim de operare, iar garnitura inclusa in pachet ajuta la mentinerea unei durate lungi de exploatare. Daca doresti sa o achizitionezi, se afla pe stoc in numar mare ca sa iti fie livrata rapid oriunde ai nevoie.

Te incurajam sa suni la numerele de telefon afisate pentru orice informatii necesare. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea pompei cu motorul utilajului tau, fie ca doresti un sfat sau o oferta avantajoasa, apeleaza cu incredere.  Consultanta tehnica este gratuita deoarece tu trebuie sa ai mereu piesele potrivite.

Garantia care asigura ca pompa este inlocuita de una noua in cazul unei situatii neprevazute are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul cu pompa, factura si garantia il poti ridica in cursul zilei de astazi de la sediul nostru din Bucuresti. De asemenea, poti solicita livrarea lui la domiciliu si iti va fi livrat prin curier rapid. La receptia lui vei putea cere asistenta curierului la verificare si sa acorzi rambursul doar daca esti multumit de produs.

Pentru piesele achizitionate din stoc iti punem la dispozitie si un mecanic care sa le monteze in mod optim. Trimite-ne cererea ta daca doresti sa ajunga si la utilajul tau! Ulterior, vei putea apela la el pentru orice interventii necesare, de la simple revizii la reconditionari complete, alezari sau suduri speciale. Contacteaza-ne acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Codul pentru aceasta pompa: ZNR5V4BM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura