Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra XM130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
JXB6OAE5-S-CD
Out Of stock
Descriere
Tractorul lucreaza in parametrii optimi de exploatare daca este intretinut corespunzator din punct de vedere tehnic si daca este echipat, atunci cand situatia o cere, doar cu piese originale - recomandate de producator. Daca bucsa care mentine planetara pe pozitie se uzeaza si capata joc, este important sa o inlocuiesti rapid cu o piesa noua, de cea mai buna calitate. In acest fel vei preveni si aparitia altor defectiuni in angrenaj. Gasesti in oferta noastra speciala o astfel de bucsa planetara tractor Valtra XM130 - o piesa originala Carraro, proiectata pentru o exploatare de anduranta. Cand cumperi piese de la noi, personalul calificat al firmei iti pune la dispozitie toata documentatia necesara, pentru a te ajuta sa alegi componentele potrivite pentru utilaj si pentru tipul tau de activitate.

Te-ai saturat de probleme interminabile? Esti de parere ca a venit vremea performantei? Aceasta din urma are nevoie de un teren propice in care sa poata creste si sa poata da roadele mult asteptate. In cazul utilajelor, terenul simbolic la care facem referire este reprezentat de piesele de schimb de calitate superioara. Astfel de componente trebuie sa fie in numar cat mai mare in angrenajul utilajului. Bineinteles ca daca s-ar afla si intr-o minima rezerva in cadrul intreprinderii ar fi si mai bine! Concentreaza-te asupra pieselor de top alegand aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra XM130 - componenta ce-ti ia greutatile de pe umeri ca prin magie!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi suntem aici pentru a-ti veni in ajutor!

Nu doar ca iti venim in ajutor prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, ci iti si sarim in ajutor! Nu ai ce ne face, asta e natura noastra. Ne place sa ii ajutam pe cei din jurul nostru si astfel de ne demonstram abilitatile din domeniul pieselor de schimb. Nu te vom lasa fara componenta perfect compatibila cu utilajul tau!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Valtra XM130 e menita sa reziste vreme indelungata. Acelasi lucru il spune si certificatul de garantie valabil 6 luni alaturi de care aceasta soseste la tine!

Nu-i de stat la taclale cand cineva ne solicita o piesa. Asa ca trimitem spre tine aceasta bucsa planetara tractor Valtra XM130 prin curier rapid. Tinem pumnii stransi ca aceasta sa iti treaca pragul in 24-48 de ore. Totusi, daca esti tu dornic de a ne trece pragul, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica personal produsul.

Montajul corespunzator reprezinta garantia bunei functionari a utilajului. Daca nu vrei sa ai parte de neplaceri, iti recomandam sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate si ale profesionistilor doldora de experienta.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura