Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Hyster 3056918

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster 3056918
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui pret mic pentru pompa electrica de alimentare Hyster 3056918, ai nimerit unde trebuie. Cea de pe stocul nostru este o varianta alternativa de top pe care o poti achizitiona la un super pret. In plus, vine la pachet cu cartusul filtrant (filtrul de interior) care imbunatateste eficacitatea piesei in lucru.

Debitul asigurat de ea ajunge pana la 140 de litri/ora iar prin durabilitatea materialelor te bucuri de o exploatare extinsa la capacitate maxima. Stocul este permanent disponibil, deci suna acum si comanda pentru a ajunge cat mai repede la locatia indicata de tine!

Consilierii nostri iti ofera ajutor daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei cu motorul utilajului tau si itii acorda orice detalii suplimentare. Cosultana tehnica este gratuita si te incurajam sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de piese sau servicii de calitate la cele mai bune oferte.

Certificatul de garantie care vine la pachet cu pompa electrica de alimentare Hyster 3056918 are valabilitate 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Poti solicita coletul in orice localitate din tara si ajunge in ziua urmatoare prin curier rapid. La receptie curierul incaseaza rambursul si iti acorda timpul necesar pentru a te asigura de integritatea piesei. Iar daca ai nevoie de pompa urgent, vino azi la sediul nostru din Bucuresti.

In avantajul tau este si service-ul mobil cu care colaboram. Daca nu colaborezi cu un mecanic, te punem in legatura cu specialistii nostri pentru programarea montajului. Este esential ca acesta sa fie efectuat corect pentru a beneficia de garantie si o exploatare extinsa. De aceea, te incurajam sa apelezi la interventia unui mecanic, plus ca el va veni la punctul indicat de tine si daca sunt probleme tehnice mai grave.
Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare sau programari!

Pompa are codul: 34RVO7D9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura