Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Yanmar Vio15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Yanmar Vio15
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru Iveco Daily este prezente pe stoc si o poti ridica azi din depozitul nostru aflat in Bucuresti. Ea are un pret foarte bun deoarece este modelul echivalent originalei si poate fi livrata rapid oriunde in tara.

Oferind randament maxim, reprezinta varianta ideala de inlocuire a originalei, iar in comparatie cu ea este la fel de eficienta si sigura. Functioneaza la 12V, 6.5A, si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari.

Durata de viata este stabilita de la bun inceput a fi indelungata, insa pentru a mari aceasta perioada de exploatare se recomanda inlocuirea filtrului de combustibil odata cu ea. Acesta asigura si o perioada extinsa a garantiei, cat si o functionare optima in conditii nefavorabile.

Consilierii nostri pot fi contactati la numerele de telefon afisate pentru detalii suplimentare despre produs, despre compatibilitatea cu utilajul pe care il deti si orice ai nevoie. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare apel.

Pompa electrica de aimentare Iveco Daily este insosita de un certificat de garantie care promite schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute. El are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Te asteptam la sediul din Bucuresti pentru ridicarea piesei si asteptam solicitarile tale pentru livrari in alte localitati. Coletul ajunge in zona ta a doua zi lucratoare si este achitat la curier dupa verificarea integritatii.

Nu uita ca la noi ai posibilitatea de a programa orice interventie ce tine de service-ul mobil. Printre toate reparatiile pe care le poate efectua la punctul tau de lucru este valabila si schimbarea pieselor comandate din stoc. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Intrarea si iesire sunt de 8 mm
•Diametru cilindru este de 52 mm
•Diametru la prindere este de 54 mm
•Lungime cilindru este egala cu 118 mm
•Lungime completa este de 205 mm

Pompa are codul: GE8Q7JZV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura