Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Case MXM140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM140
Cod produs
5NHJSU09-IA
Out Of stock
Descriere
In gama noastra larga de pompe vei gasi si aceasta pompa de alimentare tractor Case MXM140 - o minunatie! Ea este o varianta de succes a modelului original pe care il inlocuieste deoarece ofera eficienta maxima in lucru. Fabricarea ei are loc sub atentia unui producator european care doreste sa ofere rezistenta indelungata si siguranta in exploatare. Firma noastra se ocupa de comercializarea pompei la un pret competitiv, de aceea avem un stoc permanent disponibil.

Personalul nostru tehnic ofera consultanta gratuita la alegerea pieselor si iti poate face legatura cu mecanicii nostri. Astfel iti vei putea programa montajul piesei sau orice interventie necesara utilajului tau. Serviciile dezvoltate de echipa noastra au fost create pentru a face viata mai usoara clientilor nostri. Ai utilaje grele, sa facem macar reparatiile usoare! Fiecare pas, de la alegerea piesei pana la montarea ei efectiva, este o joaca de copii pentru noi!

Pompa de alimentare tractor Case MXM140 - stim exact carui utilaj i se potriveste manusa!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor Case MXM140 are garantie!  Posibilitatea ca aceasta sa nu prezinte calitatea promisa este minima, insa vei avea un certificat de garantie valabil un an. Poti sta linistit in cazul situatiilor neprevazute!

Putem livra pompa electrica de alimentare Case MXM140 comandata indiferent de localitate, coletul fiind expediat pentru a doua zi lucratoare. El poate fi verificat in prezenta curierului, pentru a se achita rambursul doar daca produsul primit nu prezinta nici o problema. De asemenea, piesa se poate verifica si ridica de la sediul firmei noastre aflat langa Bucuresti, in aceeasi zi in care ai plasat comanda.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura