Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Case MXM180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM180
Cod produs
218D7RLO-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau necesita o schimbare a piesei rapida, dar nu ai gasit inca o oferta avantajoasa? Te ajutam noi! Iti punem la dispozitie pompa de alimentare tractor Case MXM180 care este fabricata de un producator alternativ european. Ea tine locul modelului original cu aceeasi eficienta si siguranta in lucru, fiind disponibila la un pret mult mai accesibil. Noi ne ocupam de expediere si in cel mai scurt timp vei intra in posesia ei. Produsul a fost executat din materiale de calitate si a trecut teste de rezistenta pentru ca tu sa beneficiezi de ea indelung.

Suntem constienti ca lucrezi contracronometru si nu iti permiti sa pierzi timpul cautand oferte avantajoase. ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie pe site-ul sau o serie de servicii de calitate. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa ceri consultanta. Nu te speria, acest serviciu este gratuit si te poate ajuta la alegerea pompei electrice de alimentare cu combustibil potrivite utilajului tau. Tot impreuna putem stabili si urmatorii pasi pentru ca tractorul tau sa se faca bine.

Pompa de alimentare tractor Case MXM180 - calitate la un pret imbatabil! Cere oferta!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Ai intrebari? Solicita consultanta gratuita!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor Case MXM180 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model de pompa de apa, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrarea pompei se realizeaza prin curier rapid, iar la receptia coletului ai posibilitatea de a-l verifica in prezenta curierului. Astfel, rambursul este incasat la final, dupa ce te-ai asigurat de calitatea promisa. Pompa de alimentare tractor Case MXM180 comandata se poate ridica si de la sediul nostru, in aceeasi zi.

Personalul nostru calificat te poate pune in legatura si cu mecanicii nostri colaboratori, care vor fi la dispozitia ta pentru montajul piesei sau alte interventii tehnice. Executam toata gama de reparatii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Contacteaza-ne pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura