Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Case MXM135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM135
Cod produs
AOWG01BR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Case MXM135 va tine locul modelului original cu aceeasi eficienta si rezistenta indelungata. Provenienta sa este europeana, iar comercializarea in tara este o activitate zilnica intreprinsa de firma noastra, ce ofera si acelasi pret de principal importator. Nu va lipsi garantia si expedierea se face prin curier rapid. Te vei putea intoarce la treaba imediat si utilajul va functiona impecabil vreme indelungata!

ACN Piese Utilaje te asteapta cu oferte avantajoase, servicii ireprosabile si personal calificat! Vei primi sfaturi in legatura cu montajul, ba chiar, la cerere, ne vom ocupa de el. Intelegem perfect faptul ca trebuie sa te ocupi de bunul mers al afacerii tale, pe principiul “time is money”. Gandim la fel, facem o treaba buna si o facem si repede. Review-urile clientilor spun multe despre noi!

Pompa de alimentare tractor Case MXM135 - in sfarsit ai gasit piesa buna!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor Case MXM135 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Comanda acum pompa electrica de alimentare Case MXM135 si curierul iti va aduce pachetul a doua zi lucratoare. El te va astepta sa verifici integritatea lui inainte de a incasa rambursul, pentru a nu exista nici o nemultumire in colaborarea noastra. Te asteptam si la sediul nostru pentru ridicarea personala a pachetului cu pompa pe care ai comandat-o, in aceeasi zi. Cum preferi!

Pentru montarea pompei achizitionate, reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica rapid daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura