Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Delphi HFP310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Delphi HFP310
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o pompa, comanda de la noi si poti realiza schimbul in ziua urmatoare. Preturile sunt mereu la nivelul asteptarilor tale de mici, iar calitatea superioara. Astfel, daca esti in cautarea pompei de alimentare Delphi HFP310, ai nimerit unde trebuie.

Cea de pe stoc este o productie alternativa conceputa in Europa la standarde inalte de calitate. Reprezinta o solutie foarte eficienta si poate fi exploatata pe termen lung fara probleme. Vine la pachet si cu garnitura pentru o functionare optima pe tot parcursul.

Poti comanda pompa acum sunand la unul din numerele afisate, trimitand mesaj pe whatsapp sau completand cererea de oferta propusa pe site.

Te ajutam cu orice detalii suplimentare legate de piesele din stoc si orice sfaturi necesare despre alegerea corecta a celor potrivite pentru modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita, deci contacteaza-ne acum la unul din numerele de telefon afisate!

Pachetul cu pompa de alimentare Delphi HFP310 va contine factura si certificatul de garantie care are valabilitate 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarea coletului poate fi efectuata catre orice localitate din tara si ajunge a doua zi lucratoare. Poti verifica integritatea piesei primite in prezenta curierului dupa care sa ii acorzi rambursul lui. Daca este mai avantajos pentru tine, poti ridica piesa si in cursul zilei de azi, de la sediul nostru din Bucuresti.

Ce putem face pentru tine ca sa ai un montaj efectuat corect si un utilaj bine intretinut este sa te punem in legatura cu echipa noastra de mecanici. Prin intermediul acesteia poti realiza schimbul eficient al piesei achizitionate si poti remedia orice problema tehnica a utilajului, fara fi necesara deplasarea intr-un service. Contacteaza-ne acum si iti oferim mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Pompa are urmatorul cod: 6UA2ZI0R-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura