Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Yanmar 3TNV76

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Yanmar 3TNV76
Out Of stock
Descriere
La noi in stoc sunt prezente sute de pompe diferite, fie ele originale sau alternative, reprezentand alegerile ideale pentru orice utilaj detinut. De exemplu, pentru motor Yanmar 3TNV76 iti propunem aceasta pompa de alimentare prezentata in imagini care este o solutie alternativa de succes pe care o poti achizitiona la un pret mic.

Locul de provenienta este Europa si are adaugata in pachet garnitura dintre pompa si capacul de la distributie care ii ofera o stabilitate mai mare in conditii dificile de lucru si o durabilitate ridicata.

Efiienta ei o poti observa la fiecare solicitare, are un levier pentru amorsarea manuala a instalatiei si tija actionata de axul cu came. Cu toate acestea, ca sa extinzi durata de exploatare si perioada de garantie este recomandata inlocuirea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Ia legatura cu expertii nostrii pentru mai multe detalii despre pompa si pentru verificarea compatibilitatii ei cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica de specialitate este gratuita si oferta pe care ti-o acorda de regula este cea mai avantajoasa.

Pompa de alimentare Yanmar 3TNV76 vine instotita de o garantie cu valabilitate 12 luni de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Coletul iti ajunge maine in localitatea ta, daca plasezi comanda in cursul zilei de azi. Vei putea verifica starea piesei primite in prezenta curierului si rambursul il vei achita lui la final. Iar daca vrei pompa azi, vino la sediul nostru din Bucuresti unde stocul este permanent disponibil.

Poti apela la noi si pentru montaj deoarece avem o echipa de mecanici pe care o putem trimite la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Prin intermediul ei ai asigurat un schimb eficient al pompei ca tu sa te bucuri de o perioada de exploatare indelungata. In plus, tot ce tine de problemele tehnice aparute la utilaj pot fi solutionate rapid si sigur. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmatorul cod: 7MFWAYD3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura